17.1 C
Σάμος
19/04/2024
Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή ο 16χρονος πρωταθλητής Πυγμαχίας

Τη θλίψη της για την απώλεια του 16χρονου πρωταθλητή Βασίλη Τόπαλου εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

«Έφυγε» το Χρυσό παιδί μας, ο χαμογελαστός Βασίλης μας, ο γεννημένος Πρωταθλητής με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι, τονίζει και συνεχίζει ως εξής:

«Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια της Ελληνικής Πυγμαχίας. Τα λόγια δεν είναι ικανά να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Βασίλη μας άφησες πολύ νωρίς. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Ο 16χρονος νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά την χειρουργική επέμβαση για αιμάτωμα από χτύπημα στο κεφάλι λόγω λιποθυμικού επεισοδίου. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια προπόνησης όταν ο 16χρονος αθλητής ένοιωσε μια αδιαθεσία και εν συνεχεία λιποθύμησε με αποτέλεσμα από την πτώση να χτυπήσει στο κεφάλι. Αμέσως οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Για το συμβάν η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με το τραγικό συμβάν σοβαρού τραυματισμού ανήλικου πρωταθλητή μας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό και άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.
Παράλληλα, συντασσόμαστε απολύτως με τα άμεσα αντανακλαστικά της Πολιτείας, καθότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήδη ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά και θέσαμε στη διάθεση του κ. Αυγενάκη κάθε στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΠ

Χαρίλαος Μαριόλης

ertnews.gr

 

Related posts

Διευθυντές Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των μαθητών από τη δωρεάν μεταφορά τους

admin

Τραγωδία στη Χίο: Νεκρά βρέθηκαν τρία ανήλικα κορίτσια μετά το ναυάγιο

admin

Νέα εξάμηνη παράταση του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα

admin

Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης

admin

Συνάντηση Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα

admin

Ανακοινώθηκε η αύξηση του κατώτατου μισθού

admin

Διοικητές νοσοκομείων: Οδηγίες για τις γραπτές εξετάσεις στο ΑΣΕΠ

admin

Τα ονόματα των 650 επιτυχόντων που θα στελεχώσουν τις Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων

admin

Ε.Ε.Σ.: Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους

admin