Connect with us

Αστυνομικά - Λιμενικά

Αγώνες Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2019

Published

on

Το Σάββατο  28/09/2019 πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πάρκου Γουδή Αττικής οι Αγώνες Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2019
  Η Ομάδα του Λ.Σ. με την καθοδήγηση του προπονητή πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, καταλαμβάνοντας:
– Το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΤΑΛΙΟ και την 2η θέση στη γενική ομαδική κατάταξη των γυναικών.
– Το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και την 3η θέση στη γενική ομαδική κατάταξη των ανδρών.
 Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαιτέρα υψηλό δεδομένου ότι στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές των  Ε.Δ. & Σ.Α. με διεθνείς διακρίσεις.
Η σύνθεση της ομάδας του ΛΣ ήταν:
ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ:  Σημαιοφόρος Λ.Σ. Βαγιακάκος Κωνσταντίνος (Α.Μ.: 3288)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Σημαιοφόρος Λ.Σ. Βαγιακάκος Κωνσταντίνος (Α.Μ.:3288)
ΑΘΛΗΤΕΣ:
01. Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. Αργυρόπουλος Αντώνιος (Α.Μ.: 3259)
02. Αρχικελευστής Λ.Σ. Νταβαρίνος Σταύρος (Α.Μ.: 4439)
03. Αρχικελευστής Λ.Σ. Λάλλας Παναγιώτης (Α.Μ.: 4574)
04. Κελευστής Λ.Σ. Παπαγιαννοπούλου Ευθαλεία  (Α.Μ.:7711)
Αναλυτικότερα οι διακρίσεις των αθλητών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στους Αγώνες Πρωταθλήματος Καράτε ΕΔ & ΣΑ για το έτος 2019 έχει ως ακολούθως:
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε ο Αρχικελευστής Λ.Σ. ΝΤΑΒΑΡΙΝΟΣ Σταύρος στο Kumite +84 κιλών.
ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ κατέκτησε η Κελευστής Λ.Σ. Παπαγιαννοπούλου Ευθαλεία καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο Kumite -61 & -68 κιλών Γυναικών και την 2η θέση στα Kata Γυναικών.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε ο Αρχικελευστής Λ.Σ. Νταβαρίνος Σταύρος καταλαμβάνοντας την 3η  θέση στο Κumite Open.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε ο Κελευστής Λ.Σ. Λάλλας Παναγιώτης καταλαμβάνοντας την 3η  θέση στο Κumite Ανδρών στα -75 κιλά.
  Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία της ως εκπρόσωπος του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ Βασίλειος.

Comments

comments

Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Βαθύ

Published

on

By

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από σταθμευμένο όχημα, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου στη Σάμο. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 19 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.


Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δράστες αφαίρεσαν από το όχημα, ιδιοκτησίας 38χρονης, ένα ηλεκτρικό πατίνι, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα και έγγραφα, συνολικής αξίας 360 ευρώ περίπου.

Comments

comments

Continue Reading

Αστυνομικά - Λιμενικά

Η Τροχαία στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου – Μαθήματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής στα παιδιά

Published

on

By

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Σάμου επισκέφθηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου όπου ενημέρωσαν 32 μαθητές για την οδική ασφάλεια.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τις Υπηρεσίες Τροχαίας του Σώματος και περιλαμβάνουν ενημέρωση των μαθητών για την οδική ασφάλεια και τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, παρουσίαση της λειτουργίας εξοπλισμού των Υπηρεσιών Τροχαίας και χρηστικές συμβουλές σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Σκοπός των ενημερωτικών αυτών προγραμμάτων είναι να καλλιεργηθεί στα παιδιά, από μικρή ακόμα ηλικία, σωστή οδική παιδεία και αγωγή για την αποφυγή και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Comments

comments

Continue Reading

Αστυνομικά - Λιμενικά

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Published

on

By

Ανακοινώνεται ότι, ενόψει των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη Σάμο την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 , για τον εορτασμό της 107ης Επετείου Ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο της πόλης οι -κατά περίπτωση- απαιτούμενες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και κατά τις ώρες από 09.00 έως 14.00 της 10-11-2019, θα πραγματοποιηθούν:

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πυθαγορείου – Σάμου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη θέση «Σιδερένιο Γεφύρι» έως και τον «Άνω Κόμβο Μαλαγαρίου».

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς εντός της πόλης της Σάμου.

Προσωρινή αντιστροφή της κατεύθυνσης κυκλοφορίας α) στην οδό Φωτιάδου, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Σοφούλη έως και τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά και β) στην οδό Πασχάλη, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά έως και τη συμβολή της με την οδό Κανάρη, καθώς και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στις ανωτέρω οδούς.

Επιπρόσθετα, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.00 ώρα της 09-11-2019 έως την 14.00 ώρα της 10-11-2019, δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων, σε όλο το μήκος των οδών Φωτιάδου, Πασχάλη, Γερογιαννάκη (παραπλεύρως Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος) και Κανάρη (όπισθεν Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος), καθώς επίσης περιμετρικά της Πλατειάς Δημαρχείου και της Πλατείας Ηρώων (έμπροσθεν Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος).

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί, σε συνεργασία με τις αρμόδιες λιμενικές Αρχές, στις απαραίτητες ενέργειες, για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις εν λόγω περιοχές.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για τη διευκόλυνσή τους καθώς και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017