Δήμος
Αναστολή λειτουργίας του 1ου, 2ου και του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου


Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γεώργιου Στάντζου αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου, 2ου και του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου για αύριο Πέμπτη 04/02/2021 και μεθαύριο Παρασκευή 05/02/2021 λόγω των συνεπειών της έντονης βροχόπτωσης και προβλημάτων στις Η/Μ εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες εργασίες αποκατάστασης καθιστούν δυσχερή την παραμονή των μαθητών στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες.
Comments
Δήμος
Συνάντηση Στάντζου με τον Πρωθυπουργό για το προσφυγικό – μεταναστευτικό


Το προσφυγικό μεταναστευτικό θα αποτελέσει κεντρικό σημείο της ατζέντας της συνάντησης που θα έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με δημάρχους του Βορείου Αιγαίου.
Για την επικείμενη συνάντηση ενημέρωσε σχετικά ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο μεταβαίνει αύριο Τρίτη στην Αθήνα μετά απο πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη.
O κ. Στάντζος προσέρχεται στο διάλογο όπως δήλωσε στο Σώμα, στο πλαίσιο των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου .
Την Τετάρτη στο πρωθυπουργικό γραφείο εκτός απο τον κ. Στάντζο θα παραβρεθούν, ο δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Στρατής Κύτελης, και Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης .
Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου δεν θα περάσουν ο δήμαρχος Δυτικής Σαμου, κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.
Comments
Δήμος
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου


Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου, στις 18.30, το δημοτικό συμβούλιο Ανατολικής Σάμου.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:
- Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών. Εισηγητής: Κολλάρος Γεώργιος πρόεδρος Δ.Σ.
- Επικαιροποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείρισης των συνεπειών από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Εισηγητής: Εκτελεστική επιτροπή – Γραφείο πολιτικής προστασίας
- Επικαιροποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείρισης των συνεπειών από εκδήλωση σεισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Εισηγητής: Εκτελεστική επιτροπή – Γραφείο πολιτικής προστασίας
- Πρόταση Ίδρυσης νέων ειδικοτήτων στο Μαυρογένειο ΕΠΑ. Λ Σάμου – Μεταβολές σχολικών μονάδων Εσπερινού ΕΠΑΛ Σάμου. Εισηγητής: Αξιώτης Ιωάννης πρόεδρος επιτροπής παιδείας.
- Παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου στον ΔΕΔΔΗΕ. Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών υπηρεσιών
- Συγκρότηση γνωμοδοτικών οργάνων σύμφωνα με τις διατάξεις του ν 4412/2016 Δημόσιες Συμβάσεις Έργων Προμηθειών και Υπηρεσιών μέχρι τέλους του έτους 2021. Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος.
- Χαρακτηρισμός επιχείρησης ως εποχιακή Εισηγητής: Διονυσίου Γεώργιος αντιδήμαρχος.
Comments
- Σαμιακά4 ημέρες ago
Στο “κόκκινο” μπαίνει η Σάμος
- COVID-193 ημέρες ago
Δημοσιεύθηκε η απόφαση με τα νέα μέτρα που ισχύουν στην Σάμο
- COVID-196 ημέρες ago
ΠΕΝΕΝ: Κρούσμα Κορωνοϊού στο “BLUE STAR MYCONOS”
- Πολιτικά6 ημέρες ago
Χαρδαλιάς σε Στεφανάδη: Αναμένουμε την εισήγηση των επιδημιολόγων για την Σάμο
- COVID-194 ημέρες ago
COVID-19: Έξι νέα κρούσματα
- COVID-196 ημέρες ago
Τέσσερα νέα κρούσματα
- Δήμος7 ημέρες ago
Γ. Στάντζος: Ζητάμε εδώ και καιρό συνεχώς να «κλείσει» το νησί
- COVID-197 ημέρες ago
Covid -19: Επτά τα κρούσματα στη Σάμο