13.9 C
Σάμος
08/12/2023
Σαμιακά

Απονομή βραβείων ποιότητας ξενοδοχείων της Σάμου από το Apollo

Στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου Samaina Inn στο Καρλόβασι, πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά, την Κυριακή, 19 Αυγούστου, στις 19:30, η τελετή απονομής βραβείων ποιότητας σε ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού μας από το Apollo.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο tour operator της Βόρειας Ευρώπης προς την Ελλάδα . Ως είθισται, και στη φετινή εκδήλωση, η εμπορική διευθύντρια του Apollo, κα Νίνα Χόρνεβαλ, συνοδευόμενη από επιτελείο στελεχών, παρουσίασαν τη δυναμική που έχει αναπτύξει το Apollo στη χώρα μας φτάνοντας τους 475.000 (!) επισκέπτες, με προοπτική σύντομα να ξεπεράσουν τους 500.000, ανεβάζοντάς το επάξια στην 1η θέση στη χώρα μας .Η κα Χόρνεβαλ και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη σημασία του διαδικτύου αφού το 75% των πελατών το επιλέγουν για τις κρατήσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις φωτογραφίες αλλά και στη γενικότερη παρουσίαση μιας ξενοδοχειακής μονάδας στο διαδίκτυο. Το σημαντικό και ευχάριστο που αφορά στο νησί μας είναι ότι η Σάμος βρίσκεται στην υψηλότερη θέση, από τις περιοχές που προτείνονται για επίσκεψη από τους ίδιους τους πελάτες, ξεπερνώντας άλλους γνωστούς προορισμούς της Ελλάδας.

Από αριστερά: Η κα Νίνα Χόρνεβαλ, εμπορική διευθύντρια του Group Apollo, ο κ. Νιλς Γκρόσεν, γενικός διευθυντής του Apollo Δανίας, οι κ.κ. Μανώλης Παντελέλης και Νίκος Χριστουλάκης, υπεύθυνοι συμβολαίων και η κα Στίνα Ούλμπριχ, υπεύθυνη ξεναγών του Apollo στη Σάμο. Στο κέντρο ο κ. Δημήτρης Κασμιρλής, ιδιοκτήτης του Rhenia Tours και συνεργάτης του Apollo στη Σάμο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αναμένονται το 2019 στη Σάμο πάνω από 13.000 επισκέπτες από τον μεγάλο αυτό tour operator αφού το 2019 θα προστεθεί η αγορά της Νορβηγίας . Εναρκτήριο χαιρετισμό στην τελετή είχαμε από τον ιδιοκτήτη του Rhenia Tours, συνεργάτη του Apollo στη Σάμο, κ. Δημήτρη Κασμιρλή, ενώ παρόντες από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν ο αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Σάμου, ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής και ο κοινοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβάσου κ. Μανόλης Νικολού. Στη συνέχεια της βραδιάς δόθηκαν τα βραβεία στους ξενοδόχους του νησιού, τα οποία οι ίδιοι οι πελάτες, με τις παρατηρήσεις τους και τα σχόλιά τους επιβραβεύουν κάθε χρόνο. Τα βραβεία αφορούσαν τις κατηγορίες 2, 3, 3+, 4 και 4+ όπου παρουσιάζουμε παρακάτω με τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Στην κατηγορία 2, το ασημένιο μετάλλιο με 8,1 στο Bella Vista και την κα Κλαίρη Σμυρνάκη

Στην κατηγορία 2, το χρυσό μετάλλιο με 8,2 στο Aeolis και τον κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη

Στην κατηγορία 3, το χάλκινο μετάλλιο με 8,5 στο Anthemis και την κα Λεοντίδη Στην κατηγορία 3, το ασημένιο μετάλλιο με 8,9 στο Agrilionas και τον κ. Πρόδρομο Αντωνακάκη

Στην κατηγορία 3+, το χάλκινο μετάλλιο με 8,5 στο Glicorisa Beach

Στην κατηγορία 3+, το χάλκινο μετάλλιο με 8,5 στο Kouros Seasight (ισοβάθμισε με το Glicorisa Beach) και τον κ. Φωτεινό Καρανικολάου

Στην κατηγορία 3+, το χρυσό μετάλλιο με 9,8 στο Archangelos Village και την κα Άννα Βασιλειά

Στην κατηγορία 4, το ασημένιο μετάλλιο με 8,2 στο Arion και τον κ. Στέλιο Χατζηανδρέου

Στην κατηγορία 4, το χρυσό μετάλλιο με 8,8 στο Samaina Inn και την κα Κατερίνα Σταύρου

Στην κατηγορία 4+, το χρυσό μετάλλιο με 9,3 στο Sirena Residence & Spa και την κα Λίτσα Τζουνοπούλου

Δείτε περισσότερα στο Σαμιακό Βήμα 

 

Related posts

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη αναγκών του Γ. Ν. Σάμου με ιατρικό προσωπικό

admin

Στάση εργασίας την Παρασκευή στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Mε λαμπρότητα τα νησιά της Σάμου της Ικαρίας και των Φούρνων τίμησαν τον Άγιο των Θαλασσών

admin

Προσβασιμότητα και συμπερίληψη στους χώρους της τέχνης

admin

Αφιερωμένα στα 200 χρόνια από την Ναυμαχία της Σάμου (1824-2024) τα ημερολόγια της Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών

admin

Σκυταλοδρομία ανάγνωσης παραμυθιών και χριστουγεννιάτικων ιστοριών

admin

Αντιδρά το Επιμελητήριο Σάμου στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα και ζητά την άμεση απόσυρσή τους

admin

Η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου στην 17η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Σμύρνη

admin

Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στον Όρμο Μαραθοκάμπου Σάμου

admin