Connect with us

Σαμιακά

Αυτές είναι οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Πυθαγόρειο

Published

on

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 1η Απριλίου στο Πυθαγόρειο. Στα πλαίσια των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσουν τα παρακάτω:

 1. Προβλέπεται, κατά τους θερινούς μήνες, η πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην Λυκούργου Λογοθέτη μετά τις 12:00.
 1. Μεταφέρεται η πιάτσα ταξί στον κόμβο Λυκούργου Λογοθέτη με Πολυκράτους (επαρχιακή οδό Πυθαγορείου Βαθέος) σε τμήμα οριζόμενο από ρυθμιστικές πινακίδες.
 1. Αντιστροφή ροής οδού Ευπαλίνου.
 1. Αντιστροφή ροής οδού Μεταμορφώσεως Σωτήρος.
 1. Αντιστροφή ροής τμήματος οδού Κωνσταντίνου Κανάρη ανάμεσα στις οδούς Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Πυθαγόρα και διπλοδρόμηση, (μόνο για τα μεγάλα οχήματα ανάμεσα στις οδούς Πυθαγόρα και παραλιακής).
 1. Αντιστροφή ροής οδού Δαμούς ανάμεσα στις οδούς Ευπαλίνου και Οδυσσέα Ωρολογά.
 1. Αντιστροφή ροής οδού Οδυσσέα Ωρολογά.
 1. Αντιστροφή ροής οδού Πυθαγόρα έως τη συμβολή με την οδό Κωνσταντίνου Κανάρη.
 1. Διπλή ροή οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη ανάμεσα στη παραλιακή και οδό Δ. Ραφαλια.
 1. Αντιστροφή ροής οδού Αιγαίου Πελάγους ανάμεσα στις οδούς Ευπαλίνου και Οδυσσέα Ωρολογά και διπλοδρόμησή της ανάμεσα στη πλατεία Δημαρχείου και οδό Οδυσσέα Ωρολογά.
 1. Αντιστροφή ροής οδού Αριστάρχου ανάμεσα στις οδούς Ευπαλίνου και Οδυσσέα Ωρολογά.
 1. Αποκλειστική στάθμευση στην οδό Πολυκράτους σε τουριστικά λεωφορεία σε τμήμα οριζόμενο από ρυθμιστικές πινακίδες δίπλα από το Αρχαιολογικό πάρκο.
 1. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στον κόμβο Ευπαλίνου και Πολυκράτους.
 1. Απαγόρευση προσπέλασης σε μηχανοκίνητα στην πάροδο Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Παιδικός σταθμός και νέο Δημαρχείο).

Ο δήμος Σάμου, με ανακοίνωσή του, παρακαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Πυθαγορείου, να ακολουθούν πιστά τα προβλεπόμενα από τις ρυθμιστικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων τους και η αποφυγή ατυχημάτων.

Comments

comments

Σαμιακά

Συλλυπητήριο μήνυμα ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου

Published

on

By

Η οικογενεια του βόλεϋ της Σάμου θρηνεί τον άδικο και πρόωρο χαμό του Νίκου Μαθιου, γιος του φίλου μας και προπονητή βόλεϋ Μανώλη Μαθιού ,ο Νίκος έφυγε απο κοντά μας ,ταξίδεψε στην γειτονιά των Αγγέλων.
Στο πάτερα στη μητέρα και σε όλη την οικογενεια του Νίκου, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη  μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια. Καλή δύναμη και κουράγιο.

ΤΕ ΕΟΠΕ ΣΑΜΟΥ
η πρόεδρος
Λανδρου Μελπομένη

Comments

comments

Continue Reading

Σαμιακά

Ο Αντώνης Ιγγλέσης στήνει δίκτυο με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές στη Δυτική Σάμο

Published

on

By

Δίκτυο με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές θα δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή του νέου δήμου Δυτικής Σάμου και του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Έπειτα από παρέμβαση της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών BLS / AED της Σάμου, στον εφοπλιστή κ. Αντώνη Ιγγλέση, αποκτήθηκαν δεκατέσσερις νέοι εξωτερικοί απινιδωτές για την παροχή πρώτων βοηθειών σε άτομα που υφίστανται καρδιακή ανακοπή στο δρόμο .

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πέντε απινιδωτές θα τοποθετηθούν το επόμενο διάστημα σε κεντρικά σημεία του Καρλοβάσου, οκτώ σε διάφορα χωριά του Καρλοβάσου και του Μαραθοκάμπου και ένας απινιδωτής στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας.

Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής είναι σχεδιασμένος για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής, η οποία παραμένει βασική αιτία θανάτου, παρά τις προόδους στην επείγουσα καρδιακή φροντίδα.

Το Samos24, συγχαίρει τον κ. Αντώνη Ιγγλέση για την σωτήρια πρωτοβουλία του. Ας ελπίσουμε η κίνηση αυτή να βρει μιμητές και στην Ανατολική Σάμο.

Φώτο nlp-news.blogspot.com

 

Comments

comments

Continue Reading

Σαμιακά

Το νέο πόστο των ψαράδων στη πόλη της Σάμου

Published

on

By

Λίγο πριν την εγκατάστασή τους στο νέο τους πόστο, βρίσκονται οι επαγγελματίες ψαράδες της πόλης της Σάμου .

Το νέο σημείο που θα πουλούν τα φρέσκα τους ψάρια το επόμενο διάστημα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ξενία Σάμου, κοντά στο αλιευτικό καταφύγιο .

Το μόνο που μένει να γίνει είναι η τοποθέτηση της τέντας στο πάνω μέρος της κατασκευής απο τον ανάδοχο εργολάβο. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Σάμου και διαθέτει για τις ανάγκες των ψαράδων, παροχή νερού και την απαιτούμενη αποχέτευση.

Θυμίζουμε οτι «άστεγοι» και κάτω από άσχημες συνθήκες, έχουν μείνει οι ψαράδες της πόλης της Σάμου, καθώς ο πρόχειρος  χώρος που πουλούσαν τα ψάρια τους μπροστά από το Ξένια Σάμου, δεν μπορούν να τον χρησιμοποιούν, λόγω των εργασιών που γίνονται στο πρώην ξενοδοχείο.

Το σημείο που πουλούσαν τα ψάρια τους οι ψαράδες.

Η νέα κατασκευή

 

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017