22.8 C
Σάμος
29/09/2023
Σαμιακά

Αυτός ο εξωτικός παράδεισος είναι στη Σάμο

Βρισκόμαστε στην παραλία Λιβαδάκι Σάμου.

Η παραλία βρίσκεται σε έναν κλειστό κόλπο, ο οποίος τόσο στην δεξιά όσο και την αριστερή του πλευρά είναι κλεισμένος από βράχους, δημιουργώντας μια μακρόστενη λωρίδα θάλασσας.

Έχει άμμο με γαλαζοπράσινα ρηχά νερά που όπως είναι φυσικό ευνοούν τα παιχνίδια και επομένως την καθιστούν ασφαλή προορισμό για οικογένειες με παιδιά. Παρόλο το μικρό μέγεθος διαθέτει πολύ καλή οργάνωση και θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, τις οποίες μάλιστα μπορείτε να μεταφέρετε και μέσα στην θάλασσα και να ξαπλώσετε εκεί. Στην παραλία λειτουργεί και ένα και μοναδικό beach bar από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε καφέ, ποτά, πρωτότυπα smoothies και φαγητό ενώ τα πάρτι που διοργανώνονται, τα σαββατοκύριακα κυρίως, στο συγκεκριμένο μπαρ, αποτελούν ακόμη έναν πόλο έλξης για τις νεαρές ηλικίες.

Δείτε το εντυπωσιακό drone βίντεο του haanity:

Μην παραλείψετε φυσικά να κάνετε μια βόλτα μόνος σας ή με την παρέα σας με τα κανό και τα ποδήλατα που διατίθενται (δωρεάν) στην παραλία. Η διαδρομή προς το Λιβαδάκι, στο μεγαλύτερο τμήμα της είναι εύκολη, και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε το δρόμο προς την Αγία Παρασκευή.

Στην διαδρομή αυτή θα συναντήσετε κάποια στιγμή μια ταμπέλα που θα σας κατευθύνει προς το beach bar, και κατά συνέπεια την παραλία, με τα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής να γίνονται μέσω ενός βατού χωματόδρομου που καταλήγει σε χώρο στάθμευσης. Ενδεχομένως η διαδρομή να μην σας ενθουσιάσει και να σας κουράσει, το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο είναι σίγουρο πως θα σας αποζημιώσει!

news247.gr

Πληροφορίες: hellas-beach.gr

Πηγή βίντεο drone: haanity

Περισσότερα βίντεο: facebook.com/haanity

Related posts

Πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό «Μπροστά για την Οικογένεια» – Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Σάμο και Ικαρία

admin

Ευ και chef προτείνουν «Samos Nectar» και «Ερημίτη»

admin

Η 79 ΑΔΤΕ για την άσκηση “Παρμενίων 2023”

admin

Η Ακριτική Ιερά Μητρόπολη Σάμου κοντά στους Πλημμυροπαθείς

admin

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Βαθέoς

admin

Ο Πύργος Λογοθέτη Λυκούργου θα παραμείνει κλειστός λόγω απουσίας φυλακτικού προσωπικού

admin

26 Σεπτεμβρίου 2000 – Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα» 

admin

Ασταμάτητες οι ροές των παράνομων μεταναστών στη Σάμο – Έφτασαν 191 άτομα σε δυο μέρες

admin

Αλίμονο μας αν περιμένουμε τους Πέρσες

admin