14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Σαμιακά

Αυτό το καλοκαίρι η ???…?????? σε στέλνει για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Σάμο!

Αυτό το καλοκαίρι η ???…?????? αποτίνει φόρο τιμής σε όλες τις γιαγιάδες και σε στέλνει για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Σάμο! Εκεί θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις την γιαγιά Μαρίκα, η συνταγή της οποίας δροσίζει τα καλοκαίρια μας από το 1957!

 

Για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό ανέβασε μια φωτογραφία σου μαζί με τη γιαγιά σου στα σχόλια αυτού του post και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για τα πιο φανταστικά δώρα του καλοκαιριού!!?

 

Οι Νικητές είναι 10 και κερδίζουν τα εξής:

1ος Νικητής: 1 Αεροπορικό Ταξίδι για 2 άτομα στην Σάμο με 5 μερη διαμονή. Εκεί θα συναντήσεις την γιαγιά Μαρίκα και θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς χυμούς κι αναψυκτικά από την Gia..giamas!

 

2ος, 3ος και 4ος Νικητής: 5 Μπουκάλια Gia…giamas των 1000ml (τα οποία αποδίδουν συνολικά 125 αναψυκτικά) συνοδευόμενα από 5 μεγάλα βαζάκια των 580ml

5ος, 6ος, 7ος, 8ος, 9ος και 10ος Νικητής: 4 Μπουκάλια Gia…giamas των 600ml (τα οποία αποδίδουν συνολικά 96 αναψυκτικά) συνοδευόμενα από 4 βαζάκια των 580ml

Αυτός ο Αύγουστος θα είναι Gia…giamas!

 

Ο Διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 04/07/2022 και ώρα 12:00 και λήγει το Τετάρτη 31/08/2022 και ώρα 12:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας , ανεξαρτήτου ορίου ηλικίας! Εξαιρούνται της συμμετοχής οι εργαζόμενοι στην εταιρεία BaristaPRO και Coffee Plus, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

 

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται ή διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Με τη συμμετοχή σας στο Giveaway δηλώνετε ότι το Facebook απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.

Καλή σας Επιτυχία!!!

 

Μεγάλη προσοχή στα fake profile που μπορεί να προσποιούνται πως είμαστε εμείς! Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επικοινωνήστε μαζί μας στο email: e-marketing@baristapro.com.gr για να παραλάβετε τα δώρα σας.

Related posts

Συναγερμός στο Pappa Beach – Ολοκληρωτική καταστροφή οικήματος από πυρκαγιά

admin

Πορεία Ειρήνης από την ΚΕΔΝ Σάμου στην πλατεία Πυθαγόρα

admin

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin