23.3 C
Σάμος
20/05/2024
Σαμιακά

Βασίλης Κελλάρης: Νέα εποχή για το Μητέρα

Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ ο κ. Β. Κελλάρης με καταγωγή από τη  Σάμο

 

Μια νέα εποχή εγκαινιάζεται για το νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» μετά από την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19.05.2020, η οποία ανέδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας,  με τον κ. Στέφανο Χανδακά να αναλαμβάνει την προεδρία. Στο πλευρό του κ. Χανδακά, από τη θέση του Αντιπροέδρου, ο κ. Βασίλης Κελλάρης αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο όραμα του νοσοκομείου, συνεχίζοντας επάξια τα βήματα του πατέρα του, ιδρυτή και προέδρου του «ΜΗΤΕΡΑ», Δημήτρη Κελλάρη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κελλάρης αποτελεί τον νεότερο Αντιπρόεδρο στην ιστορία  του νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ», θέση εξόχως τιμητική, η οποία έρχεται ως επιστέγασμα της αναγνώρισης του επιστημονικού, αλλά και κοινωνικού του έργου.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Κελλάρης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και συγκίνηση, να εκλέγομαι στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου, στο οποίο ο  πατέρας μου είχε αφήσει το προσωπικό του δείγμα γραφής ως πρόεδρος. Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος συνεχιστής του έργου του και δεσμεύομαι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάδειξη του έργου του ‘ΜΗΤΕΡΑ’».

Ο κ. Βασίλης Κελλάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Παθολογία Εγκυμοσύνης Υψηλού Κινδύνου. Κατέχει επίσης, Δίπλωμα Εξειδίκευσης στη Διοίκηση και Οργάνωση Μονάδων Υγείας από το ΕΚΠΑ.

Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Βασίλης Κελλάρης έχει μετεκπαιδευθεί στο πεδίο της Υπογονιμότητας και των Μεθόδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, ενώ τα τελευταία χρόνια κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά σε ένα προσωπικό του όνειρο ζωής, ιδρύοντας τον Μη Κερδοσκοπικό  Οργανισμό Be-Live. Η Be-Live δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει προοπτική σε υπογόνιμα ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις δαπάνες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο κ. Κελλάρης και οι συνεργάτες τους προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, βοηθώντας εκατοντάδες ζευγάρια που στερούνται των απαραίτητων πόρων και κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές να αποκτήσουν παιδί, με το εγχείρημα να αποκτά υποστηρικτές σε κάθε άκρη της χώρας.

O κ. Κελλάρης είναι μέλος της Ε.Ε.Α.Ι. (Ελληνική Εταιρία Αναπαραγωγικής Ιατρικής), καθώς και της Ε.Λ.Ε.Ι.Υ.Α. (Ελληνική Εταιρία Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής). Επιπλέον, αποτελεί μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΚΕΚ για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή.

 

Related posts

Το Tour De Samos 2024 επιστρέφει στην 5η εκδοχή του

admin

Από τη Σμύρνη στη Σάμο: Τούρκοι ποδηλάτες ανακαλύπτουν το νησί

admin

Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Αυτιά στη Σάμο

admin

Πανηγυρίζει το εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

admin

Συγκλόνισε ο Σταύρος Μιχαλόπουλος: “Ποιος σας είπε ότι θέλω να είμαι ήρωας; Απαρατήρητος θέλω να είμαι, μπορώ;”

admin

Μεγάλη συμμετοχή στην ενημερωτική δράση του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου

admin

Ημερίδα για την αναπηρία και την προσβασιμότητα στο Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο

admin

Θέσεις εργασίας στο Fito Aqua Bleu Resort: Front Office Agent & Καμαριέρα

admin

Πρόγραμμα του 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών Π.Ε Σάμου 2024

admin