Connect with us

Δήμος

Γεώργιος Διακοσταμάτης : Δηλώνω παρών σε μία “Συμμαχία Πολιτών”

Published

on

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Σάμου με τον συνδυασμό  “Συμμαχία Πολιτών” του Αλέξανδρου Λυμπέρη, θα είναι ο Γεώργιος Διακοσταμάτης.

Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Καρλόβασι. Πατέρας μου ήταν ο Νίκος Διακοσταμάτης και μητέρα μου είναι η Δήμητρα Διακοσταμάτη.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Θαλά και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Κινησιοθεραπείας Βουκουρεστίου το 1999 και έκτοτε έχω εργαστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και από το 2001 υπηρετώ στο ΚΕΦΙΑΠ- Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Σάμου, όπου εργάζομαι έως και σήμερα.

Όταν το 2010 δημιουργήθηκε ο ενιαίος Δήμος Σάμου, αντιλήφθηκα εκ των προτέρων ότι αυτό θα λειτουργούσε αρνητικά στην εώς τότε ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας και δυστυχώς επαληθεύτηκα. Αυτός ήταν ο λόγος που το 2014 αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.

Στην απόφασή μου αυτή, ο Σαμιακός λαός με τίμησε και με εξέλεξε Δημοτικό Σύμβουλο του ενιαίου Δήμου Σάμου. Από το 2014 μέχρι το 2015 διετέλεσα πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ (Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού), από το 2014 μέχρι και σήμερα είμαι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μετά από αγώνες εννέα ετών, στις 6 Μαρτίου 2019, ο Δήμος Δυτικής Σάμου είναι γεγονός.

Σε αυτήν την ιστορική στιγμή για τον τόπο μας, δηλώνω παρών σε μία “Συμμαχία Πολιτών” χωρίς κομματικές ταμπέλες, διότι πιστεύω ότι δεν μπορεί να χαθεί η μοναδική ευκαιρία να επανιδρύσουμε το Δήμο μας. Με την εμπειρία, την αγωνιστικότητα, την αγάπη για τον τόπο και μοναδικό μου όραμα έναν Δήμο πρότυπο, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και πάλι και έτσι όλοι μαζί να συμμαχήσουμε για το καλύτερο μέλλον του Δήμου της Δυτικής Σάμου.

Comments

comments

Δήμος

Συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου Σάμου για την απώλεια του Θεμιστοκλή Σοφούλη

Published

on

By

Συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου Σάμου Χριστόδουλο Σεβαστάκη για την απώλεια του Θεμιστοκλή Σοφούλη

Μέτα την απώλεια του εκλεκτού συμπολίτη μας  Θεμιστοκλή Σοφούλη, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για  έναν άνθρωπο  εξαίρετου ήθους, υψηλής  επαγγελματικής συνείδησης και σπουδαίας πολιτικής πορείας.

Ο Θεμιστοκλής Σοφούλης, υπήρξε ένας εξαίρετος νομικός, η αγάπη του οποίου για το τόπο του, επιβραβεύτηκε με την εκλογή του στο αξίωμα του Βουλευτή Σάμου.

Η προσφορά  του αδιαμφισβήτητη, η επιτυχία του και η αποτελεσματικότητα του κοινά αποδεκτή,  το κενό δυσαναπλήρωτο κυρίως για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ειλικρινά συλλυπητήρια στα μέλη της οικογενείας του, για την απώλεια του σπουδαίου αυτού συμπολίτη μας .

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Ενημέρωση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Σάμου

Published

on

By

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο γραφείο του Δημάρχου Σάμου κ. Σεβαστάκη,πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου ,του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου και των μελών του συνδυασμού «Σάμος όμορφη πόλη».

Όλοι οι εκπρόσωποι ενημερώθηκαν για το πολιτιστικό πλάνο του δήμου, ενώ κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματίσει.

Κοινός στόχος όλων είναι η ανάδειξη της πρωτεύουσας του νησιού τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Πηγή Εμπορικός Σύλλογος Σάμου

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Προεκλογικές δαπάνες και έσοδα του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ»

Published

on

By

Μετά τη λήξη των εκλογικών διαδικασιών για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της επαναληπτικής της 2ης Ιουνίου στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, η δημοτική κίνηση «η Σάμος αλλάΖΕΙ»υπηρετώντας τη πλήρη διαφάνεια, ενημερώνει τους συμπολίτες μας για τα έσοδα και τις συνολικές  δαπάνες, με τα οποία διεξήγαγε την προεκλογική της εκστρατεία. Το συνολικό κόστος της προεκλογικής της εκστρατείας είναι 3000 €  και αφορά το σύνολο εξόδων του συνδυασμού (παράβολα, διαφημιστικό υλικό, ψηφοδέλτια) καθότι κανένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δεν προέβη σε ξεχωριστή προβολή και σε ξεχωριστές δαπάνες.

Ελπίζουμε ότι και οι άλλοι συνδυασμοί στα πλαίσια της διαφάνειας θα καταθέσουν τα συνολικά τους έξοδα και έσοδα.

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Σαμιακά4 ώρες ago

Αίθριος καιρός με κανονικές θερμοκρασίες

Πολιτικά5 ώρες ago

Ι.Καραγιάννη – Σήμερα ξεκινάμε μαζί από την αρχή να χτίζουμε εκείνο το μέλλον που όλοι έχουμε ονειρευτεί

Αστυνομικά - Λιμενικά9 ώρες ago

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών σε οικία στο Βαθύ

Σαμιακά10 ώρες ago

ΝΔ- Οι υποψήφιοι βουλευτές για τη μονοεδρική της Σάμου

Δήμος11 ώρες ago

Συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου Σάμου για την απώλεια του Θεμιστοκλή Σοφούλη

Πολιτικά13 ώρες ago

Σεβαστάκης: Γιατί αποχώρησα από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Σαμιακά16 ώρες ago

Ο πατήρ Λεόντιος, κατά κόσμον Παπα-Λεωνίδας

Ικαριακά1 ημέρα ago

Οι Φούρνοι και η Θύμαινα πλέον διαθέτουν 20 πιστοποιημένους πολίτες αλλά και 4 αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές

Πολιτιστικά1 ημέρα ago

Οι πρώτες φωτογραφίες των ομοιωμάτων σκαφών του ΜΝΝΤΑ

Σαμιακά2 ημέρες ago

Στην ιστορία πέρασε το Tour de Samos II 

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017