Connect with us

Δήμος

Γεώργιος Διακοσταμάτης : Δηλώνω παρών σε μία “Συμμαχία Πολιτών”

Published

on

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Σάμου με τον συνδυασμό  “Συμμαχία Πολιτών” του Αλέξανδρου Λυμπέρη, θα είναι ο Γεώργιος Διακοσταμάτης.

Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Καρλόβασι. Πατέρας μου ήταν ο Νίκος Διακοσταμάτης και μητέρα μου είναι η Δήμητρα Διακοσταμάτη.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Θαλά και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Κινησιοθεραπείας Βουκουρεστίου το 1999 και έκτοτε έχω εργαστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και από το 2001 υπηρετώ στο ΚΕΦΙΑΠ- Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Σάμου, όπου εργάζομαι έως και σήμερα.

Όταν το 2010 δημιουργήθηκε ο ενιαίος Δήμος Σάμου, αντιλήφθηκα εκ των προτέρων ότι αυτό θα λειτουργούσε αρνητικά στην εώς τότε ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας και δυστυχώς επαληθεύτηκα. Αυτός ήταν ο λόγος που το 2014 αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.

Στην απόφασή μου αυτή, ο Σαμιακός λαός με τίμησε και με εξέλεξε Δημοτικό Σύμβουλο του ενιαίου Δήμου Σάμου. Από το 2014 μέχρι το 2015 διετέλεσα πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ (Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού), από το 2014 μέχρι και σήμερα είμαι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μετά από αγώνες εννέα ετών, στις 6 Μαρτίου 2019, ο Δήμος Δυτικής Σάμου είναι γεγονός.

Σε αυτήν την ιστορική στιγμή για τον τόπο μας, δηλώνω παρών σε μία “Συμμαχία Πολιτών” χωρίς κομματικές ταμπέλες, διότι πιστεύω ότι δεν μπορεί να χαθεί η μοναδική ευκαιρία να επανιδρύσουμε το Δήμο μας. Με την εμπειρία, την αγωνιστικότητα, την αγάπη για τον τόπο και μοναδικό μου όραμα έναν Δήμο πρότυπο, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και πάλι και έτσι όλοι μαζί να συμμαχήσουμε για το καλύτερο μέλλον του Δήμου της Δυτικής Σάμου.

Comments

comments

Δήμος

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Published

on

By

Σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γεωργίου Στάντζου, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Σάμου, στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι, όπως η έλλειψη προσωπικού στη Δ/νση Αστυνομίας Σάμου.

Εκτενής αναφορά έγινε στο μείζον θέμα του μεταναστευτικού-προσφυγικού, όπως επίσης και σε θέματα αστυνόμευσης στην διοικητική περιφέρεια του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε δέσμευση για αγαστή συνεργασία.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Συνάντηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το Δήμο Ανατολικής Σάμου

Published

on

By

Σήμερα Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση, των Κοσμητόρων των Σχολών της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Σάμου, κ.κ. Β. Μεταφτσή και Σ. Κοκολάκη με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις για την συνεργασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους Κοσμήτορες και τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Διονυσίου, η οποία θα ασχοληθεί με την συνεργασία των δύο φορέων καθώς και την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

Η συνάντηση, έγινε σε πολύ θερμό κλίμα με άμεσο ορίζοντα την υλοποίηση ενεργειών, που στόχο θα έχουν να μεταφέρουν τεχνογνωσία, εμπειρία και γενικότερα να ενδυναμώσουν τους δεσμούς μεταξύ του Δήμου Ανατολικής Σάμου και της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Οι εκδηλώσεις στη Δυτική Σάμο

Published

on

By

Διάφορες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Καρλόβασι από 19 έως 21 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας.

Το πρόγραμμα δράσεων έχει ως εξής:

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017