25 C
Σάμος
29/09/2023
Πολιτικά

Ο Γιώργος Γαρυφάλλου υποψήφιος Βουλευτής Σάμου / Ελληνική ΛΥΣΗ

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Βουλευτής Σάμου Ικαρίας και Φούρνων με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»  κ. Γαρυφάλλου Γεώργιος αναφέρει τα εξής:

« Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκο Βελόπουλο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στις λίστες των υποψηφίων Βουλευτών και συγκεκριμένα στο ψηφοδέλτιο του ακριτικού Νομού μας Σάμου Ικαρίας και Φούρνων, στις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Επίσης μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλο το επιτελείο του κόμματος, για την υπέροχη υποδοχή στην οικογένεια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Ανταποκρινόμενος είπα ΝΑΙ στο κάλεσμα του Κυριάκου Βελόπουλου, για συμπαράταξη όλων των πατριωτικών δυνάμεων και ως στρατιώτης έχω στόχο την άνοδο της παράταξης στα ακριτικά μας νησιά και στον αγώνα που ξεκινάει την επομένη της 25ης Ιουνίου για την λαίλαπα που έρχεται στον τόπο μας.

Μαζί με τον θριαμβευτή της παράταξής μας Γιάννη Βέττα και την κα Κρητικού έχουμε χρέος προς τον τόπο και τους συμπολίτες να είμαστε πάντα δίπλα τους και να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα δίνοντας αγώνα διαρκείας για την επίλυσή τους.

Η μοιρασιά και η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου (των Πρεσπών), η κατάντια που έχουν επιφέρει στον τομέα της υγείας, οι μηδέν επενδύσεις, ο αφανισμός του πρωτογενή τομέα, η υπεροφορολόγηση στους ακρίτες, η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα εισιτήρια.

Η εγκατάλειψη των σεισμοπαθών και η σκανδαλώδης εμπλοκή τους με το γραφειοκρατικό τέρας. Ο εξαναγκασμός εκατοντάδων οικογενειών από τον Νομό σε μαζική μετανάστευση και η πολυδιαφημισμένη δημιουργία δομής-φυλακής ανθρώπων (μεταναστών) που την καυχιούνται μάλιστα, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα!

Η Σάμος η Ικαρία και οι Φούρνοι δεν αξίζουν τέτοια τύχη και δεν δωροδοκούνται με Samos Pass. Είναι ένας τόπος που έχει ιστορία, με ανεκτίμητο φυσικό πλούτο και περήφανους πολίτες που τους καλούμε να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους.

Η 25η του Ιούνη θα έχει αυτοδύναμη αντιπολίτευση »

 

Γαρυφάλλου Γεώργιος

Υποψήφιος Βουλευτής Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιώργος Γαρυφάλλου είναι γεννημένος (19\2\67) στην Αθήνα με καταγωγή την Λίμνη Ευβοίας και για πολλά χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος Σάμου.

Είναι πατέρας 3 παιδιών, δημοσιογράφος και Τακτικό Μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.), ενώ είναι πρώην εκδότης δύο έντυπων και ηλεκτρονικών εφημερίδων (ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ).

Έχει συνεργαστεί ως αρθρογράφος σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ως ρεπόρτερ σε μεγάλα τηλεοπτικά ελληνικά και διεθνή μέσα αλλά και ως τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής.

  • Ήταν υποψήφιος Βουλευτής Σάμου Ικαρίας και Φούρνων  δύο (2) φορές με τους ΑΝ.ΕΛΛ (2012)
  • Ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ( ανεξάρτητοι ΑΚΙΣ) Σάμου
  • Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα του Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά (ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – 2019)

Αυτή την στιγμή εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Related posts

Yπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Έναρξη λειτουργίας του Μηχανισμού Καταγγελιών από πολίτες τρίτων χωρών

admin

Το γλεντάει στους Κουμαραδαίους η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ

admin

Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Σάμου

admin

ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ: Υπόλογη στην κοινωνία η δημοτική αρχή για την κατασκευή και λειτουργία της ΚΕΔ

admin

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επαναληπτική εκλογή για την ανάδειξη Προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου

admin

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Πρώτη η Έφη Αχτσιόγλου στο Ν. Σάμου

admin

Ερώτηση στη Βουλή για την παράνομη παρουσία τουρκικών αλιευτικών στη Σάμο

admin

Καιρίδης απο Σάμο: Το εθνικό σύστημα υποδοχής και ασύλου συνεχίζει να ανταπεξέρχεται σε μια περίοδο αύξησης της μεταναστευτικής πίεσης διεθνώς

admin

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: Τα εκλογικά τμήματα για την ανάδειξη Προέδρου την Κυριακή

admin