19.4 C
Σάμος
25/03/2023
Δήμος

Γιώργος Διονυσίου: “Παλεύουμε έντιμα και ειλικρινά”

Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Διονυσίου, με ανάρτηση του στο Facebook , αναφορικά με την κριτική που ασκείται στη δημοτική αρχή για τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό ζήτημα αναφέρει τα εξής:

Μπλεγμένες οι σκέψεις μου με όλα αυτά που συμβαίνουν…

Τον Μάρτιο του 2019, αποφάσισα να μπω στην αυτοδιοίκηση με μόνο σκοπό να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και με την εμπειρία μου ως οικονομολόγος και επιχειρηματίας.

Βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μου θεώρησα οτι μπορώ να βοηθήσω.

Με απόλυτη ειλικρίνεια και θάρρος να υπερασπίσω την άποψη μου στο ΔΣ παρέα με τους υπόλοιπους της παράταξής μου και με Δήμαρχο τον Georgios Stantzos.

Ο Δήμαρχος με απόλυτο πνεύμα συνεργασίας και ειλικρίνειας παλεύει και μεις μαζί του με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου μας!

Μετα τα χθεσινα, ξαφνικά μια μερίδα πολιτών (χωρις στοιχεία) μας κατηγορεί για προδότες, μας κατηγορεί οτι λαδωνόμαστε, οτι ξεπουληθήκαμε, οτι πήραμε λεφτά κάτω απ το τραπέζι και πραγματικά θλίβομαι , απογοητεύομαι και αγανακτώ!!!!

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε οτι διαχειριζόμαστε ενα πρόβλημα που μας ξεπερνά και ουτε καν η κυβέρνηση, ακόμα μπορεί να διαχειριστεί.

Το σενάριο του κανένα ΚΥΤ στη Σάμο είναι αυτό που θα θέλαμε όλοι μας!!! Μακάρι… αλλά γνωρίζοντας την γεωπολιτική θέση του νησιόυ μας, δυστυχώς δεν είναι εφικτό.

Θα ήταν πολυ καλό να το ισχυριστούμε αυτό και να είμαστε αρεστοί σε όλους, αλλά τότε θα μιλούσαμε για ένα ωραίο παραμύθι για να το συζητάμε στα καφενεία.

Όμως είμαστε αυτοδιοικητικοί και πρέπει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομα τους και να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα κατάματα.

Αλλιώς θα είμασταν μια απ τα ίδια όπως προηγούμενες δημοτικές αρχές που έκρυβαν το πρόβλημα κάτω απ το χαλί και το πρόβλημα θα γιγαντόνονταν.

Φυσικά δε θα σχολιάσω κάποιους οι οποίοι άλλα λένε κεκλεισμένων των θυρών και άλλα σε σόου μπροστά σε κάμερες κλπ.

Τέλος, μπορώ να κατανοήσω την αγανάκτηση όλων που είναι και δική μας αγανάκτηση για όλα αυτά που έχουμε ανεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά καλό είναι να μην αποδίδουμε τόσο εύκολα χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους που ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και ΕΝΤΙΜΑ παλεύουν!!!

Άλλωστε είμαστε ΕΔΩ και ο Δήμαρχος μας είναι ΕΔΩ και κυκλοφορεί ανάμεσα στους πολίτες για να ακούει τα προβλήματα όλων, χωρίς να κρύβεται απο κανέναν.

 

Related posts

Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής στα Γυμνάσια Σάμου

admin

27 Μαρτίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου

admin

Αίτημα δήμου Δυτικής Σάμου για μείωση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

admin

Η επίσημη σελίδα του Υποψηφίου Δημάρχου Ανατολικής Σάμου Πάρη Παπαγεωργίου

admin

Mε 31 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

6ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους αγώνες

admin

Διαγωνισμός για την αξιοποίηση του ακινήτου «Beach Front»

admin

“Η Σάμος αλλάΖΕΙ” για τις καθυστερήσεις αποκατάστασης των συνεπειών του καταστροφικού σεισμού

admin

Εκπαιδευτικό σεμινάριο : “Νοιάζομαι για το παιδί μου”

admin