8.3 C
Σάμος
29/03/2023
Σαμιακά

Γ. Στάντζος : «Η δεκαετία που ανοίγεται μπροστά μας είναι δεκαετία ισχύος»

Με πολλές ευχές για μια εποικοδομητική, δημιουργική νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Ανατολικής Σάμου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, κ. Στάντζος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι : «Η δεκαετία που ανοίγεται μπροστά μας είναι δεκαετία ισχύος ,της πρωτεύουσας του νέου δήμου,του πολιτισμού,του τουρισμού της απασχόλησης και της ανάπτυξης.

Το ισχυρό μήνυμα που καλούμαστε όλοι να υπηρετήσουμε και είμαστε όλοι εδώ. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που όλοι γνωρίζουμε και θα προχωρήσουμε τη νέα δεκαετία».

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που με ζήλο ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και που αποτελούν όπως χαρακτηριστικά είπε, τον βασικό κρίκο στην αλυσίδα της λειτουργίας του Δήμου καθώς επίσης  όλους τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που καταβάλουν με σκοπό την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Στη τελετή παραβρέθηκαν πλειάδα ιερέων της Μητροπόλεως μας , ο βουλευτής Σάμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ,το σύνολο των αντιδημάρχων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και δημότες.

Related posts

Αντιδράσεις για την κοπή δέντρων στην είσοδο του Ηραίου

admin

Το ΣΔΕ Καρλοβάσου στο οινοποιείο Βακάκη

admin

Το ΕΚ Σάμου για το εργατικό ατύχημα στο Βαθύ

admin

Προβλήματα στο αεροδρόμιο της Σάμου λόγω χαμηλής νέφωσης

admin

ΕΤΕΜ: Η σημερινή δοκιμαστική προσέγγιση του “Dodekanisos Express” ήταν η αρχή για την ανάπτυξη του τόπου μας

admin

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές εγγραφές συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Ανακοίνωση ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ για τα ζητήματα της υγείας και τις ελλείψεις ιατρών

admin

Παρέλασαν με μαύρα περιβραχιόνια οι μαθητές στην Σάμο για την τραγωδία στα Τέμπη

admin

Σε επιφυλακή η πυροσβεστική λόγω δυνατών ανέμων στα νησιά μας

admin