21.1 C
Σάμος
03/12/2023
Δήμος

Γ.Αγγελίδης:Η Δημοτική Κοινότητα Καρλοβασίων ελέγχεται από την πρασινομπλέ συμμαχία

Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημοτικός  Κοινοτικός σύμβουλος Γιάννης Αγγελιδης καταγγέλλει οτι η κοινότητα ελέγχεται πλήρως από την “πρασινομπλέ” συμμαχία ενώ παράλληλα δηλώνει ότι  αποσύρει την στήριξη του στο πρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβάσου κ. Μανώλη Μαθιό.

Αναλυτικά :

“Η ΔΙΑΠΛΟΚΉ ΣΕ ΌΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ!!!
Σήμερα, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Σάμου κ. Καλατζή , στο Δημαρχείο Καρλοβασιων, συνεδρίασε σε τακτική συνεδρίαση (σχεδόν δύο μήνες από το τελευταίο συμβούλιο), η Δημοτική Κοινότητα Καρλοβασιων, με σημαντικά για την πόλη μας θέματα, τα περισσότερα εκ των οποίων εισηγήθηκαν οι Σύμβουλοι κ. Αγγελίδης και Νικολού .

Εσκεμμένα, κάποιοι αβανταδόροι, αποκρύπτοντας τα φλέγοντα θέματα που συζητήθηκαν και που αφορούν την ευρύτερη περιοχή μας και για να δείξουν καλή διαγωγή στους μέντορες τους, έσπευσαν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα (φυσικά-για μια ακόμα φορά-η λάσπη που έριξαν γύρισε στα μουτρα τους!)


Απομόνωσαν, εσκεμμένα, το θέμα που- για τρίτη φορά-εισηγήθηκα, σχετικά με την,επιεικώς, πλημμελή άσκηση των καθηκόντών του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίων και την προκλητική συνεχιζόμενη άρνησή του να ορίσει αντικαταστάτη του, δεδομένου οτι-αποδεδειγμένα-πολλές φορές μέχρι τώρα έχει απουσιάσει,τόσο από το γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας στο Δημαρχείo Καρλοβασίων, όσο και από σημαντικά Δημοτικά Συμβούλια (όπως για τα κτίρια του Πανεπιστημίου και το θέμα των συμβασιούχων).


Είναι ενδεικτικό του μεγέθους της διαπλοκής, το γεγονός ότι, παρ’όλο που ο Αντιδήμαρχος κ. Καλατζής επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερα, ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Προέδρου ήταν ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου,ο οποίος συνεπικουρούμενος και από τα εντεταλμένα “λιβανιστήρια” έσπευσε να προσφέρει πολίτικη κάλυψη, ως πιστό μέλος της πρασινομπλέ παράγκας!

Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος να δηλώσω για πολλοστή φορά ότι η Δημοτική Κοινότητα Καρλοβασιων, από την 1-9-2014, ελέγχεται πλήρως από την πρασινομπλέ συμμαχία που βρίσκεται από πίσω τους και – με τη συμμετοχή και δημοτικών συμβούλων- οργανωμένα και υστερόβουλα- υποσκάπτουν, παντι τρόπω, το έργο της Δημοτικής Αρχής!

Έχω πει και άλλες φορές: “Δεν έχω κανέναν νυν ή τέως κομματικό βαρώνο , που να με αβαντάρει εκλογικά! Μοναδική μου δύναμη είναι οι συμπολίτες μας που με τιμούν με την ψήφο τους, χωρίς κανένα αντάλλαγμα και τους ευχαριστώ γι’αυτό μέσα από την καρδιά μου!”

Όμως-επειδη το θέατρο σκιών με εχει αηδιάσει-δηλώνω επίσημα και προς κάθε κατεύθυνση ότι ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΈΝΩ ΩΣ ΑΠΛΌ ΜΈΛΟΣ, ΣΤΗΡΊΖΟΝΤΑΣ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΆΜΟΥ κ. ΜΙΧΆΛΗ ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟΥ!
Υ.Γ.(Η ΧΟΛΉ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΊΞΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ “ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ” ΜΕ ΑΦΉΝΕΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΔΙΆΦΟΡΟ!)”

Related posts

Στις άμεσες προτεραιότητες οι Ιαματικές Πηγές στο Ποτάμι και το Φράγμα Καρβούνη

admin

Το όνομα του Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου παίρνει το Δημοτικό Στάδιο Σάμου

admin

Αίτημα κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας για τις ζημιές στον Αγ. Κωνσταντίνο

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η Σάμος απέκτησε το δικό της μνημείο Εθνικής Αντίστασης

admin

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Δυτικής Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

admin

Σε νέο κτίριο μεταφέρεται το ΚΕΠ Καρλοβασίων

admin

Ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης χώρου για τις θέσεις στάσιμου εμπορίου

admin

Αποκαλυπτήρια μνημείου της Εθνικής Αντίστασης στην πόλη της Σάμου

admin