Connect with us

Δήμος

Γ.Αγγελίδης:Η Δημοτική Κοινότητα Καρλοβασίων ελέγχεται από την πρασινομπλέ συμμαχία

Published

on

Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημοτικός  Κοινοτικός σύμβουλος Γιάννης Αγγελιδης καταγγέλλει οτι η κοινότητα ελέγχεται πλήρως από την “πρασινομπλέ” συμμαχία ενώ παράλληλα δηλώνει ότι  αποσύρει την στήριξη του στο πρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβάσου κ. Μανώλη Μαθιό.

Αναλυτικά :

“Η ΔΙΑΠΛΟΚΉ ΣΕ ΌΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ!!!
Σήμερα, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Σάμου κ. Καλατζή , στο Δημαρχείο Καρλοβασιων, συνεδρίασε σε τακτική συνεδρίαση (σχεδόν δύο μήνες από το τελευταίο συμβούλιο), η Δημοτική Κοινότητα Καρλοβασιων, με σημαντικά για την πόλη μας θέματα, τα περισσότερα εκ των οποίων εισηγήθηκαν οι Σύμβουλοι κ. Αγγελίδης και Νικολού .

Εσκεμμένα, κάποιοι αβανταδόροι, αποκρύπτοντας τα φλέγοντα θέματα που συζητήθηκαν και που αφορούν την ευρύτερη περιοχή μας και για να δείξουν καλή διαγωγή στους μέντορες τους, έσπευσαν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα (φυσικά-για μια ακόμα φορά-η λάσπη που έριξαν γύρισε στα μουτρα τους!)


Απομόνωσαν, εσκεμμένα, το θέμα που- για τρίτη φορά-εισηγήθηκα, σχετικά με την,επιεικώς, πλημμελή άσκηση των καθηκόντών του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίων και την προκλητική συνεχιζόμενη άρνησή του να ορίσει αντικαταστάτη του, δεδομένου οτι-αποδεδειγμένα-πολλές φορές μέχρι τώρα έχει απουσιάσει,τόσο από το γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας στο Δημαρχείo Καρλοβασίων, όσο και από σημαντικά Δημοτικά Συμβούλια (όπως για τα κτίρια του Πανεπιστημίου και το θέμα των συμβασιούχων).


Είναι ενδεικτικό του μεγέθους της διαπλοκής, το γεγονός ότι, παρ’όλο που ο Αντιδήμαρχος κ. Καλατζής επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερα, ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Προέδρου ήταν ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου,ο οποίος συνεπικουρούμενος και από τα εντεταλμένα “λιβανιστήρια” έσπευσε να προσφέρει πολίτικη κάλυψη, ως πιστό μέλος της πρασινομπλέ παράγκας!

Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος να δηλώσω για πολλοστή φορά ότι η Δημοτική Κοινότητα Καρλοβασιων, από την 1-9-2014, ελέγχεται πλήρως από την πρασινομπλέ συμμαχία που βρίσκεται από πίσω τους και – με τη συμμετοχή και δημοτικών συμβούλων- οργανωμένα και υστερόβουλα- υποσκάπτουν, παντι τρόπω, το έργο της Δημοτικής Αρχής!

Έχω πει και άλλες φορές: “Δεν έχω κανέναν νυν ή τέως κομματικό βαρώνο , που να με αβαντάρει εκλογικά! Μοναδική μου δύναμη είναι οι συμπολίτες μας που με τιμούν με την ψήφο τους, χωρίς κανένα αντάλλαγμα και τους ευχαριστώ γι’αυτό μέσα από την καρδιά μου!”

Όμως-επειδη το θέατρο σκιών με εχει αηδιάσει-δηλώνω επίσημα και προς κάθε κατεύθυνση ότι ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΈΝΩ ΩΣ ΑΠΛΌ ΜΈΛΟΣ, ΣΤΗΡΊΖΟΝΤΑΣ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΆΜΟΥ κ. ΜΙΧΆΛΗ ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟΥ!
Υ.Γ.(Η ΧΟΛΉ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΊΞΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ “ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ” ΜΕ ΑΦΉΝΕΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΔΙΆΦΟΡΟ!)”

Share this post:

Comments

comments

Δήμος

Σύσκεψη των Δημάρχων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

Published

on

By

Σύσκεψη των Δημάρχων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου  πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Καρλοβάσου.

Τα θέματα της ατζέντας αφορούσαν την επίσπευση των διαδικασιών για την επίλυση  των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί μετά τα δύο καταστροφικά φαινόμενα που χτύπησαν το νησί μας αλλά και οι  εξελίξεις στο επικείμενο πρόβλημα της πανδημίας που έχει αναστατώσει  ιδιαίτερα την εκπαιδευτική κοινότητα .

Με κοινή επιστολή προς τα αρμόδια υπουργεία και τους εμπλεκόμενους φορείς αιτήθηκαν  την λήψη πρόσθετων και έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19  λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων που σημειώθηκαν το πρόσφατο χρονικό διάστημα.

Η προστασία της Σαμιακής  κοινωνίας και η ανοικοδόμηση του τόπου είναι η από κοινού προτεραιότητα των Δημάρχων.

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Γ. Στάντζος: Ζητάμε εδώ και καιρό συνεχώς να «κλείσει» το νησί

Published

on

By

Το «κλείσιμο» του νησιού μετά από τα τελευταία επίσημα επιδημιολογικά στοιχεία της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητά ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.

Ο κ Στάντζος, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει : Ζητάμε εδώ και καιρό συνεχώς να «κλείσει» το νησί, να ενισχυθεί το νοσοκομείο και να αυξηθούν οι εμβολιασμοί. Χωρίς ανταπόκριση. Οι αφανείς ήρωες δεν αρκούν πάντα. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στα υγειονομικά μας στελέχη!

 

 

 

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Δημοφιλή