Connect with us

Περιφερειακά

Δήλωση Κ. Μουτζούρη για τις στοιχηματικές πλατφόρμες

Published

on

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Ι. Μουτζούρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση :
Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών της Περιφέρειας μας :
« Οι στοιχηματικές διαδικασίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα -και από κάποιους λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν-, από την ΑΙΑ RELATE του stoiximan.gr, εταιρεία συμφερόντων – και- γνωστής πολιτικής οικογενείας , η οποία εμπλέκεται τα μάλα στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές, θα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους.
Αποτελούν προσπάθεια χειραγώγησης των πολιτών, με το καθοδηγούμενο αποτέλεσμα που παρουσιάζουν. Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης από όπου και εάν προέρχεται.

Εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις αρχές που διέπουν την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας μας και ως Ανεξάρτητος Συνδυασμός θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για μια ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση, που στόχο έχει την υπηρέτηση του συμφέροντος των πολιτών και όχι των κομμάτων.

Comments

comments

Περιφερειακά

Συνεχίζουν Περιφέρεια-Δήμοι τον αγώνα. Δυναμική Συμμετοχή των φορέων της Σάμου ζητά ο Πανουράκης

Published

on

By

 

Μετά τα χθεσινά και σημερινά επεισόδια φαίνεται πως η Περιφέρεια και οι Δήμοι κλιμακώνουν την αντίδρασή τους απέναντι στην Κυβέρνηση. Πριν απο λίγο το γραφείο του Περιφερειάρχη έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι Δήμοι της Περιφέρειας καταδικάζουν τη βάρβαρη και άκρως επιθετική ενέργεια της Κυβέρνησης να αποστείλει τα ΜΑΤ στα δύο νησιά Λέσβο και Χίο, για να επιβάλουν τη βίαιη μετατροπή τους σε νέες φυλακές, προκαλώντας την βούληση και την αξιοπρέπεια των νησιωτών.Καταγγέλουν τις επιθέσεις από τις δυνάμεις καταστολής σε ανυπεράσπιστους νησιώτες και τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό των οδών.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι Δήμοι της Περιφέρειας καλούν σε γενική απεργία αύριο Τετάρτη 26/02/2020.

Δημιουργείται συντονιστικό όργανο από τους παρισταμένους των Περιφερειακών Παρατάξεων και τους Δημάρχους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου καλεί σήμερα στις 18:00 τους φορείς του νησιού στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για λήψη αποφάσεων προκειμένου και η Σάμος να συμμετέχει δυναμικά όπως και τα υπόλοιπα νησιά στις κινητοποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Εξαιτίας της σημερινής αναστολής λειτουργίας των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κατάπτυστα γεγονότα που συμβαίνουν στην Λέσβο και την Χίο δεν είναι εφικτό να ειδοποιήσουμε με άλλο τρόπο τους φορείς του νησιού της Σάμου να συμμετέχουν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο σήμερα στις 18:00 με θέμα συζήτησης την λήψη αποφάσεων για συμμετοχή και οργάνωση δράσεων αντίστασης στα ετσιθελικά και αυταρχικά σχέδια της Κυβέρνησης.

Παρακαλώ όπως τα τοπικά μέσα αναπαράγουν την παραπάνω ανάρτηση. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη τούτες τις δύσκολες για τα νησιά μας ώρες.»

Βασίλειος Πανουράκης
Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

 

Comments

comments

Continue Reading

Περιφερειακά

Κλείνει την Περιφέρεια ο Μουτζούρης: «Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά! Ντροπή!»

Published

on

By

 

Με εντολή Περιφερειάρχη κλείνουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν σε Λέσβο και Χίο. Ο Περιφέρειαρχης στις 11 συγκαλεί σύσκεψη των επικεφαλής των Παρατάξεων και των Δημάρχων με θέμα συζήτησης την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ο κ Μουτζούρης δήλωσε για τα σημερινά γεγονότα.

«Είναι ημέρα ντροπής σήμερα για όλους μας και κυρίως για αυτούς που διέταξαν αυτά τα έκτροπα, να δαρεί ο κόσμος, οι ακρίτες του Αιγαίου εδώ που φυλάνε τα νησιά μας! Είναι ντροπή να δέρνονται και να υποφέρουν από τα καπνογόνα. Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά!»

Comments

comments

Continue Reading

Περιφερειακά

Προειδοποίηση Μουτζούρη για τον Κορονοϊό – «Κλείστε τα σύνορα με Τουρκία»

Published

on

By

 

Με όλο και περισσότερα κρούσματα του κορονοϊού να εντοπίζονται στις γειτονικές χώρες Ιταλία και Τουρκία οι πιθανότητες να έρθει και στη χώρα μας δεν είναι λίγες.

Με τις συνεχείς αφίξεις παράτυπων μεταναστών και προσφύγων τα νησιά μας θεωρούνται ως σημείο της χώρας που αναμένεται πολύ πιθανό να εμφανιστεί κρούσμα του θανατηφόρου ιού καθώς ο πληθυσμός αυτός έρχεται από την Τουρκία και οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Άμεση ωστόσο ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη να ζητήσει από την Κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μην υπάρξει πιθανότητα να εκτεθούν στον ιό οι τοπικές κοινωνίες των νησιών.

Ο ίδιος πριν από λίγο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή