18.9 C
Σάμος
18/04/2024
Περιφερειακά

Δήλωση Περιφερειάρχη για την συμμετοχή της Περιφέρειας στις Εκθέσεις HO.RE.CA και ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με αφορμή την ολοκλήρωση της συμμετοχής της Περιφέρειας στις δύο θεματικές εκθέσεις HO.RE.CA.και 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«HO.RE.CA. & ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι δύο κορυφαίες εκθέσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, που απολαμβάνουν το ενδιαφέρον πολυπληθούς κοινού. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε σ’ αυτές με επιτυχία συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών , ξενοδοχείων και εστίασης και εμπορικών καθώς και κοινού.  Θέλω να ευχαριστήσω  και να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσοι εργάστηκαν  για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή της Περιφέρειας μας στις δύο εκθέσεις με θετικό πρόσημο, υπό το συντονισμό της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχου Άννης Ανδρεάδου, τους  συμμετέχοντες παραγωγούς και τους εθελοντές που πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους.

 Τα προϊόντα που παράγονται στα νησιά μας είναι εξαιρετικά, οι παραγωγοί μας καταβάλουν προσπάθειες για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ποιότητας σε σχέση με τις τιμές τους και αξίζουν την στήριξη που τους παρέχει η Περιφερειακή Αρχή , ώστε να κινηθεί η Οικονομία των νήσων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εξελισσόμενη σε ανταγωνιστική προς μία αναπτυξιακή διαδικασία, εξωστρέφειας, μετά τις δοκιμασίες που υπέστη. Παράλληλα  η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πρόκειται να έχει σημαντική παρουσία και σε Τουριστικές εκθέσεις με στόχευση αγορών. »

Related posts

Απαγορευτικό το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Επιστολή Καλτάκη στον Υπουργό

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενισχύει τον τομέα υγείας: Ο Μιχαήλ Καραβασίλης, ο νέος άμισθος σύμβουλος

admin

Διαμαρτυρία Περιφέρειας για επείγουσες αποζημιώσεις – Τι ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνέλη

admin

Συνάντηση με Αυτοκινητιστές Ταξί! Συζήτηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

admin

Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

admin

Σχόλιο για την απουσία της Σάμου από δράση της Περιφέρειας στο Λονδίνο

admin

Μια νέα δράση εξωστρέφειας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

admin

Ιστορική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στους Φούρνους

admin