18.9 C
Σάμος
28/03/2024
Δήμος

Δήμος Δυτικής Σάμου: Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ολοκλήρωσε μια σειρά δράσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας θέλοντας να υπενθυμίσει πως το αγαθό της υγείας πρέπει να αποτελεί τη βασική προτεραιότητα όλων μας!

Τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας και όχι μόνο, η παγκόσμια προσοχή είναι στραμμένη στον τομέα της πρόληψης και της ευημερίας των ανθρώπων που ζουν στον πλανήτη μας. Οι δράσεις της δημοτικής αρχής έγιναν με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών , την προάσπιση της υγείας και στόχευαν στο να δοθεί το μήνυμα ότι οφείλουμε ως κοινωνία να προσπαθούμε για την συνεχή αναβάθμιση των παροχών υγείας προς τους πολίτες.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία ,το υγειονομικό προσωπικό Κ.Ομ.Υ ΣΑΜΟΥ το οποίο πραγματοποίησε ένα μεγάλο αριθμό rapid test στους δημότες , τους υπαλλήλους του προγράμματος ¨Βοήθεια στο σπίτι», την οδοντίατρο κα . Κατερίνα Κωτάκη για την ενημέρωση των μικρών μας δημοτών σε θέματα πρόληψης της στοματικής υγείας που πραγματοποίησε στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Καρλοβάσου , το γυμναστή κ.Γιάννη Κονδύλη την παρουσίαση παιδικού προγράμματος σωματικής άσκησης και υγιεινής διατροφής που παρουσίασε στον Παιδικό Σταθμό Μαραθοκάμπου , τον καρδιολόγο κ. Πέτρο Χατζηανδρέου για την διάθεση παρουσίασης ημερίδας σχετικά με τα καρδιολογικά νοσήματα (η οποία αναβλήθει),την επιχείρηση Central Cafe Bar και τον ιδιοκτήτη Κυριάκο Ευσταθίου για τη θερμή του φιλοξενία του.

Τέλος , ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Διακοσταμάτης παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και το Γηροκομείο Καρλοβάσου για την ενίσχυση της προστασίας των ασθενών ,ηλικιωμένων συμπολιτών μας και του προσωπικό αυτών.

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin