28.3 C
Σάμος
14/08/2025
Σαμιακά

Δείτε την εξέλιξη των εργασιών του υπό κατασκευή Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Ζερβού

Περιγραφή εικόνας

Σημαντική πρόοδος καταγράφεται στην υλοποίηση της κατασκευής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου στη Ζερβού, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου με σκοπό την μετεγκατάσταση σε αυτό των προσφύγων και μεταναστών από την υπάρχουσα δομή η οποία βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου.

Οι εργασίες εξελίσσονται σταθερά, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα κατασκευών, με τα έργα της πρώτης φάσης να αφορούν στην κατασκευή έργων υποδομής, τοιχίων, καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου που θα τοποθετηθούν αργότερα οι οικίσκοι, έργα τα οποία βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό ολοκλήρωσης.

Η κύρια εγκατάσταση του πρώην σφαγείου Σάμου, φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς έχουν εκτελεστεί εργασίες αναστήλωσης και προέκταση του κτιρίου .

 

Related posts

Συνελήφθη 29χρονος στη Σάμο για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών

admin

Ρευματολόγος στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου κάθε Παρασκευή

admin

Καθυστερημένη αντίδραση του ΥΠΑΙΘΑ: “Δυσάρεστα περιστατικά περιήλθαν σε γνώση μας”

admin

Θεία Λειτουργία στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Μακαρίου Μύλων Σάμου

admin

Εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσεβίου

admin

Μανώλης Κάρλας: Το Υπουργείο Πολιτισμού και η σεισμόπληκτη Σάμος

admin

Δύο θέσεις εργασίας στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρλοβασίου

admin

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου: Απαντήσεις σε κριτικές για το μαρτυρικό χωριό Καστανιάς και τα έργα στο Ποτάμι

admin

Πνίγηκε στους Φούρνους η ηθοποιός Σοφία Σεϊρλή

admin