23.9 C
Σάμος
24/04/2024
Πολιτικά

ΔΕΕΠ Σάμου- Αναβρασμός μετά την πρωτοφανή «αποβολή» των στελεχών Μουτζούρη από τον Παύλο Μαρινάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πολυπόθητη ενότητα του δεξιού και κεντροδεξιού χώρου στο Βόρειο Αιγαίο, τορπιλίζουν οι συνεχείς προσπάθειες κυβερνητικών στελεχών, να απομονώσουν, ενόψει διπλών εκλογών (εθνικών και αυτοδιοικητικών) κάθε φωνή στήριξης προς τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Η απόφαση του γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη, να διώξει από σύσκεψη γαλάζιων στελεχών στη Σάμο, όσα από αυτά έχουν εκλεγεί ή υποστηρίζουν τον Κώστα Μουτζούρη, δημιούργησε αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο στις τάξεις των αιρετών όσο και σε πολίτες, κάνοντας λόγο για απαξιωτική συμπεριφορά που δεν μπορεί να έχει αποδέκτες αυτοδιοικητικούς με εμπειρία και πολύχρονη παρουσία στο κόμμα.

Οι αντιδράσεις έφθασαν σε τέτοιο σημείου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν διαμαρτυρίες στην κεντρική διοίκηση του κόμματος, τόσο για τον κ. Μαρινάκη, όσο και για τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Σάμου, ο οποίος μπροστά στην πρωτοφανή συμπεριφορά παρέμεινε άπραγος.

Σε σημερινές του δηλώσεις πάντως, ο Γραμματέας της ΔΕΕΠ Σάμου Γιώργος Καλτάκης, προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός, κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό, σημειώνοντας ότι προέχει η προστασία της ενότητας του χώρου, ενόψει εκλογών αλλά κι ενός δύσκολου, όπως είπε, χειμώνα.

Ο κ. Καλτάκης, επισημαίνοντας ότι εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνο, σχολίασε ότι οι πολίτες επιβάλλεται να δείξουν εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση αφού έχει ανταποκριθεί σε όλες τις μεγάλες κρίσεις ενώ αναφέρθηκε με θετικά σχόλια και για τον Περιφέρειαρχη Κώστα Μουτζούρη, λέγοντας ότι έχει θέσει το Βόρειο Αιγαίο σε τροχιά ανάπτυξης.

Πηγή:politischios.gr

Related posts

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για τα σεισμόπληκτα ακίνητα της Σάμου

admin

Περιοδεία Στ. Κασσελάκη στο Νομό Σάμου

admin

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin