17.2 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Δημήτρης Ζαφείρης. Φθηνές και πρόσκαιρες εντυπώσεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα

Για φθηνές και πρόσκαιρες εντυπώσεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα ήταν η απάντηση του δντη του Αυτόνομου Σταθμού Παράγωγης Ρεύματος στο Κοκκάρι,κ. Δημήτρη Ζαφείρη, στις ανησυχίες του δημοτικού συμβούλου Σάμου κ. Αντώνη Σίμου. Ο κ. Σίμος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο υποστήριξε ότι παραμένουν ανημέρωτοι οι κάτοικοι της περιοχής σε θέματα που αφορούν την υγεία τους , από τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης εξαιτίας του εργοστασίου της ΔΕΗ,ζητώντας να ενημερωθεί αν γίνονται οι απαιτούμενες μετρήσεις.

Ο κ. Ζαφείρης,υποστήριξε οτι ολα τα περιβαλλοντικά στοιχεία είναι δημόσια και διαθέσιμα στον οποιοδήποτε.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει:

Ελεύθερη και πλήρης ενημέρωση υπάρχει για όποιον πραγματικά έχει ενδιαφέρον για σοβαρή, ουσιαστική, τεκμηριωμένη και σε βάθος πληροφόρηση και δεν ρίχνει λάσπη σε εταιρεία και εργαζομένους που έχουν στηρίξει έμπρακτα και αθόρυβα, την ουσιαστική τουριστική ανάπτυξη χωρίς φθηνές και πρόσκαιρες εντυπώσεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα.

Όλα τα περιβαλλοντικά στοιχεία είναι δημόσια και διαθέσιμα στον οποιοδήποτε, είναι κοινοποιημένα με κάθε λεπτομέρεια στους ελεγκτικούς φορείς και στις αρμόδιες αρχές, υπάρχει συνεχής online σύνδεση και πλήρεις εκθέσεις σε μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση.

Μακάρι κι άλλες επιχειρήσεις στο νησί να λειτουργούσαν με τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια της συγκεκριμένης εταιρείας και των εργαζομένων του εργοστασίου, το οποίο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους της νομοθεσίας σε αντίθεση με πολλές δραστηριότητες επί του νησιού (ιδιωτικές και δημόσιες – πχ ο δήθεν “βιολογικός” της ίδιας περιοχής).

Related posts

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin

Συνελήφθη διακινητής στη Σάμο που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

admin