16.1 C
Σάμος
29/03/2024
Δήμος

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Σάμο ο Δήμαρχος του Σεφερίχισαρ

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Σάμο ο Δήμαρχος του Σεφερίχισαρ, Ισμαήλ Γιετισκίν , το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου 2022.

Τον ομόλογό του  υποδέχτηκε στην πύλη εισόδου Καρλοβάσου ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου και στην συνέχεια ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχείο  όπου καλωσόρισε  την τριμελή  αποστολή παρουσία  τοπικών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Η επίσκεψη έδωσε την αφορμή για την ανάπτυξη θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από το δήμο για την εμπορική και τουριστική ενδυνάμωση του νησιού μας.

Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις των δύο δήμων και η συνεργασία αυτών έχουν ξεκινήσει από το 2010 με ομόφωνη απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε Δήμου Καρλοβάσου. , μέσω της υπογραφής ενός μνημονίου συνεργασίας και φιλίας, στόχοι του οποίου θα ήταν η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των τοπικών αρχών σε θέματα οικονομίας- εμπορίου  , τουρισμού  αλλά και σε άλλους τομείς.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος της επαρχίας της Σμύρνης και οι συνοδοί του παρευρέθηκαν στο λιμάνι Καρλοβάσου όπου κατά την ξενάγησή τους είχαν και την ευκαιρία να δουν  και την έκθεση των ιστορικών αυτοκινήτων.

Η αποστολή αποχώρησε την Κυριακή με την υπόσχεση και την προσδοκία ότι η συνεργασία των δύο δήμων θα επιφέρει οφέλη και ανάπτυξη στα δύο λιμάνια γεγονός που ευνοείται και από την ακτοπλοϊκή σύνδεση των πόλεων.

Φωτογραφία Φώτης Ζανέτης .

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin