Connect with us

Περιφερειακά

Διαφημιστική Καμπάνια Προβολής Νησιών Π.Β.Α. στην ελληνική αγορά από τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Published

on

Διαφημιστική Καμπάνια Προβολής Νησιών Π.Β.Α. στην ελληνική αγορά από τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο του «Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2020»

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο του «Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2020», σχεδιάζει διαφημιστική καμπάνια για την ελληνική αγορά, με τίτλο «Πάμε Βόρειο Αιγαίο, για διακοπές αλλιώς». Καθώς η κατάσταση στον τομέα του τουρισμού έχει αλλάξει άρδην λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η καμπάνια θα στοχεύσει στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, με τους περιορισμούς στις διασυνοριακές μετακινήσεις και την τάση του κοινού να αποφεύγει τις μακρινές μετακινήσεις και να επιζητεί ασφαλείς και κοντινές διακοπές, η καμπάνια θα στοχεύσει και στο ταξιδιωτικό κοινό της ίδιας της Περιφέρειας, προτείνοντας διακοπές στα κοντινά νησιά της Π.Β.Α.

Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάζονται διαφημιστικές τοποθετήσεις για τα νησιά της Π.Β.Α. σε εγχώριους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς, ώστε να γίνονται αναφορές στα νησιά, σε συνδυασμό με αντίστοιχες κληρώσεις δώρων (διαμονές και άλλες τουριστικές υπηρεσίες), που θα παρέχονται ως χορηγία από ενδιαφερόμενες τουριστικές επιχειρήσεις. Αυτού του είδους οι διαφημιστικές τοποθετήσεις, λόγω της διάδρασης με το κοινό είναι συνήθως ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Καλούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Σάμου που δραστηριοποιούνται στο τουρισμό, για τη δυνατότητα χορηγίας διαμονών ή και άλλων τουριστικών υπηρεσιών, οι οποίες θα προσφερθούν στο πλαίσιο της παραπάνω διαφημιστικής προβολής των νησιών.

Προκειμένου να συμπεριληφθούν οι χορηγίες στο διαφημιστικό πρόγραμμα θα πρέπει να σταλούν στη Δ/νση Τουρισμού Π.Β.Α. σε μορφή voucher, στο οποίο θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης και θα περιγράφεται αναλυτικά η προσφερόμενη υπηρεσία.

Ελπίζουμε ότι με τη συνεργασία όλων των τοπικών τουριστικών φορέων η διαφημιστική καμπάνια για τα νησιά της Π.Β.Α. θα δημιουργήσει ένα θετικό αντίκτυπο στην ελληνική αγορά.

Share this post:

Comments

comments

Περιφερειακά

Επιστολή Μουτζούρη για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

Published

on

By

Επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη απέστειλε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης, ζητώντας του τη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά και από σχετικό αίτημα του Π.Τ ΒΑ Αιγαίου του ΤΕΕ ως Περιφερειακή Αρχή υποστηρίζουμε την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ- ΑΥΤΟΝΟΜΩ για το Βόρειο Αιγαίο μέσα στο 2021.

Είναι γεγονός πως οι συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του Κορωναϊού στις νήσους του Βορείου Αιγαίου δυσκολεύουν την συμμετοχή στο πρόγραμμα μεγάλης μερίδας πολιτών. Είναι απαραίτητη λοιπόν η μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ- ΑΥΤΟΝΟΜΩ για το Βόρειο Αιγαίο μέσα στο 2021 καθώς εξαιτίας της επικινδυνότητας του ιού και της αύξησης των κρουσμάτων καθίστανται ιδιαιτέρως χρονοβόρες, επικίνδυνες   και δύσκολες στην πραγματοποίησή τους οι απαραίτητες διαδικασίες .Επιπλέον όπως γνωρίζετε η Περιφέρεια Β.Α αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις σημαντικών ζητημάτων όπως είναι η υγειονομική κρίση, η μεταναστευτική κρίση αλλά και οι επιπτώσεις των φυσικών φαινομένων του σεισμού και των πλημμυρών σε Σάμο και Λέσβο, άλλωστε η νήσος Σάμος όσο και οι Δημοτικές Ενότητες Πολιχνίτου και Καλλονής Λέσβου έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παρακαλούμε πολύ όπως εξετάσετε το ανωτέρω αίτημα, το οποίο είναι λογικό και θα βοηθούσε πολύ τους ακρίτες νησιώτες κατοίκους της Περιφέρειας , οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με πάρα πολλά προβλήματα και έχουν ανάγκη την έμπρακτη στήριξη του Κράτους δεδομένης και της ιδιαίτερα δύσκολης για τα οικονομικά τους συγκυρίας.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ι. Μουτζούρης

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading

Περιφερειακά

Τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μετά το καταστροφικό σεισμό

Published

on

By

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Β. Πανουράκη οργανώθηκε τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μετά το καταστροφικό σεισμό. Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν : ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος,  ο Βουλευτής Ν. Σάμου Καθηγητής κ. Χ. Στεφανάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Β. Πανουράκης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γ. Στάντζος και ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Α. Λυμπέρης. Ετέθησαν εκτενώς από τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες όλα τα θέματα που επιζητούν άμεση λύση.

  • Ο χαρακτηρισμός της Σάμου ως σεισμόπληκτη περιοχή ( με τα ευεργετήματα με τα οποία συνεπάγεται)
  • Άμεση λύση στη στέγαση των σχολείων και στην οριστική αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν
  • Αποκατάσταση καταστροφών που υπέστησαν οι εκκλησίες του νησιού
  • Αποζημίωση επιχειρήσεων που επλήγησαν
  • Αποζημίωση κατοίκων που οι κατοικίες τους υπέστησαν ζημιές ή οι κατοικίες τους κρίθηκαν ακατάλληλες
  • Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο και στα λιμάνια
  • Ενίσχυση συνεργείων για την αποτίμηση του τελικού μεγέθους των ζημιών
  • Άμεση λύση για τη κατεδάφιση των επικίνδυνων κτηρίων

Αποφασίστηκε να ζητηθεί ορισμός θεσμικού παράγοντα που θα συντονίζει τις ανάλογες δράσεις με σκοπό την επιτάχυνση των λύσεων. Στη τηλεδιάσκεψη έκανε παρέμβαση ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ κ. Αθανάσιος Γιάνναρης άκουσε τα προβλήματα που αφορούν τη στέγαση των σχολείων και υπεσχέθη δρομολογήσει άμεσων λύσεων. Επίσης ανέλαβε να οργανώσει νέα τηλεδιάσκεψη, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας που θα συμμετέχει ο ίδιος και η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Ζαχαράκη προκειμένου να υπάρξουν αμεσότατες λύσεις.

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Ποιήματα για την Κλαίρη και τον Άρη

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Αθανάσιος Γκάνας, Γεωδυναμικό Ινστιτούτο: Η μεγαλύτερη μετατόπιση εδάφους στη Σάμο που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Κατά 18-25 εκατοστά ανυψώθηκε η Σάμος μετά τον σεισμό

Σαμιακά3 εβδομάδες ago

Χαρδαλιάς για Σάμο: Χωρίς SMS στις μετακινήσεις

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Χαρδαλιάς:Κηρύσσονται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης οι Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

Δήμος4 εβδομάδες ago

Υποβολή αιτήσεων για τη οικονομική ενίσχυση πολιτών που έχουν πληγεί από τον σεισμό

Σαμιακά3 εβδομάδες ago

Υπό ελέγχο η φωτιά στο ΚΥΤ Σάμου – Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Σάμο

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Ενημέρωση για δωρεές στους σεισμοπλήκτους Δήμους της Σάμου

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

60 μετασεισμοί στη Σάμο

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Υπό έλεγχο η φωτιά στον υπαίθριο καταυλισμό γύρω από το hotspot Σάμου

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή