17.1 C
Σάμος
27/04/2024
Σαμιακά

ΕΛΜΕ Σάμου: Μπλόκο σε απόπειρα “αξιολόγησης” – Αυτό απόψε είναι μόνο η αρχή

Την αντίθεσή τους στην ατομική αξιολόγηση που προσπαθεί να επαναφέρει το Υπουργείο Παιδείας εξέφρασαν το απόγευμα της Τρίτης 4 Απριλίου μέλη της ΕΛΜΕ Σάμου, έξω από το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου.

Οι εκπαιδευτικοί φαίνεται πως απέτρεψαν την απόπειρα “αξιολόγησης” από Σύμβουλο Εκπαίδευσης που ήρθε από την Θεσσαλονίκη συναδέλφου τους από το εσπερινό ΕΠΑΛ Σάμου.

«Ο κλάδος αποφάσισε εδώ και περίπου ένα δίμηνο ότι είναι κατά της ατομικής αξιολόγησης που το Υπουργείο Παιδείας διαφήμισε ότι 41 χρόνια μετά έρχεται να την εφαρμόσει και μάλιστα σε μία περίοδο προεκλογική, με ότι αυτό έχει να σηματοδοτήσει.

Εμείς όπως ακούσατε και στα συνθήματα δεν θέλουμε αξιολογητές στα σχολεία. Αυτό που θέλουμε είναι επιμόρφωση, είναι δασκάλους και καθηγητές, είναι σχολεία τα οποία να είναι στελεχωμένα από την 1η Σεπτέμβρη και να έχουν όλα την υλικοτεχνική τους υποδομή.

Αυτό απόψε είναι μόνο η αρχή.  Δηλώσαμε αυτή η αξιολόγηση θα μείνει στα χαρτιά και θα μείνει τα χαρτιά. Καλούμε αύριο στις 7:30 το πρωί, τους συναδέλφους μας στο ΕΠΑΛ στο Καρλόβασι και την Πέμπτη στις 7:30 το πρωί στο ΕΠΑΛ Σάμου, για να πούμε αυτό ακριβώς, η αξιολόγηση αυτή θα μείνει στα χαρτιά», ανέφερε στο Samos24, η πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Σάμου κ Ελπινίκη Δεμερτζή.

Related posts

Οι αμπελουργοί της Σάμου ζητούν αποζημίωση για τις ζημιές από την ανεμοθύελλα

admin

Μανώλης Κάρλας: Επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης τμήματος ελέγχων τροφίμων και ίδρυσης γραφείου ΕΛ.Γ.Α

admin

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin