24.4 C
Σάμος
29/09/2023
Σαμιακά

Ενημέρωση των παραγωγικών τάξεων και του καταναλωτικού κοινού της Σάμου για τα χημικά προϊόντα

Ενημέρωση των παραγωγικών τάξεων και του καταναλωτικού κοινού της Σάμου για τα χημικά προϊόντα στην Εσπερίδα που διοργανώνει το ΓΧΚ – Χ.Υ.ΑΙΓΑΙΟΥ – ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Χ.Υ ΣΑΜΟΥ την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου.

Χημικά προϊόντα, όπως είδη παιδικής φροντίδας, σχολικά είδη, υφάσματα, πλαστικά, χρώματα, δομικά υλικά, καθαριστικά, πετρελαιοειδή, κατακλύζουν την καθημερινότητά μας και διευκολύνουν τη ζωή μας.

Η μη ορθολογική διαχείρισή τους εγκυμονεί, όμως,  κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Η Κοινοτική Νομοθεσία για τα χημικά προϊόντα – Κανονισμοί REACH και CLP – διασφαλίζει την προστασία καταναλωτών και περιβάλλοντος και ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις της έκθεσης σε επικίνδυνα χημικά προϊόντα.

Η ενημέρωση για την ορθή διαχείριση των χημικών προϊόντων και την ασφαλή χρήση τους είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας.

Related posts

Ζήτησαν απο τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο την αποσυμφόρηση της Σάμου

admin

Πρώτο ταξίδι του πλοίου «Παναγιά Σκιαδενή» στη Χάλκη, την Τήλο και τη Νίσυρο

admin

Πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό «Μπροστά για την Οικογένεια» – Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Σάμο και Ικαρία

admin

Ευ και chef προτείνουν «Samos Nectar» και «Ερημίτη»

admin

Η 79 ΑΔΤΕ για την άσκηση “Παρμενίων 2023”

admin

Η Ακριτική Ιερά Μητρόπολη Σάμου κοντά στους Πλημμυροπαθείς

admin

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Βαθέoς

admin

Ο Πύργος Λογοθέτη Λυκούργου θα παραμείνει κλειστός λόγω απουσίας φυλακτικού προσωπικού

admin

26 Σεπτεμβρίου 2000 – Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα» 

admin