17.1 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτιστικά

 Εντυπωσίασε το κοινό η παράσταση του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με τίτλο «Όλα ξεκίνησαν απ΄ το φανάρι»

Εντυπωσιακή η θερινή εκδοχή της παράστασης του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με τον τίτλο ‘Όλα ξεκίνησαν απ’ το φανάρι’ που παρουσιάστηκε στον προαύλιο χώρο της Πορφυριάδας Σχολής στο Καρλόβασι στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Δήμου Δυτικής Σάμου».

 Εντυπωσίασε το κοινό η θερινή εκδοχή της επιτυχημένης παράστασης του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με τίτλο «Όλα ξεκίνησαν απ΄ το φανάρι» την Τετάρτη 20  Ιουλίου 2022 στις 9 το βράδυ στον προαύλιο χώρο της Πορφυριάδας Σχολής στο Καρλόβασι, συμμετέχοντας στο 1οΦεστιβάλ του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Η παράσταση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Μάιο στη Σάμο, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε σε εξωτερικό χώρο διατηρώντας όλα τα στοιχεία που συνδύαζαν τον ελληνικό παραδοσιακό χορό, το τραγούδι και τη θεατρική πράξη με την τεχνολογία και το φως, προβάλλοντας τις επιρροές της Μικράς Ασίας στον Ελληνισμό, από το 1930 έως το 1950.

 

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Δυτικής Σάμου για την τιμή να προσκληθεί σε αυτή τη διοργάνωση, ενώ συγχαίρει τόσο τους χορευτές όσο και τον χοροδιδάσκαλο του για την άριστη απόδοση της παράστασης στον εξωτερικό χώρο. Θερμά επίσης ευχαριστεί τους υπεύθυνους στον ήχο και το φως, τους ανθρώπους του Δήμου που βοήθησαν, καθώς και στους κυρίους Βαγγέλη και Γιώργο Βουργάνα για την πολύτιμη βοήθεια τους στην τεχνική υποστήριξη.

Για μία ακόμα φορά ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ απέδειξε πως μέσα από μια πρωτότυπη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, η παράδοση παραμένει ζωντανή ώστε να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θα συνεχίζει να συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και για το υπόλοιπο καλοκαίρι, χάρη στο μεράκι και την αγάπη των χορευτών, του δασκάλου και των μελών του.

Related posts

Αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Φέρτη: Μια ζωή στο θέατρο, κινηματογράφο & τηλεόραση

admin

«Βόλτα με τον Κίμωνα στην Σάμο» – Βιβλιοπαρουσίαση στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

admin

Γιορτή πορτοκαλιού στους Μύλους Σάμου

admin

Θεατρική Ομάδα Σάμου – Πρεμιέρα για το «Elizadeth»

admin

Ιτέα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συναυλία των Μουσικών Σχολείων Σάμου και Άμφισσας

admin

Ο Σαμιώτης σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Φραγκούλης μιλά για την 1η μεγάλου μήκους ταινία του «Γυάλα»

admin

Κουκλοθέατρο Κρήτης: “Ο Ψαροτρομάρας” στη Σάμο

admin

“1453-1821, από το σκοτάδι στο φως”

admin

Αφιέρωμα στην μουσική κομπανία των Καλτάκηδων.

admin