14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Επίσκεψη στους Συνοριακούς Φύλακες της Σάμου

Επίσκεψη στους Συνοριακούς Φύλακες της Σάμου πραγματοποίησε η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Λέσβου την Πέμπτη 26/05/2022. Mε δελτίο Τυπου η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Λέσβου αναφέρει :

“Στα πλαίσια συναντήσεων της Ένωσης μας, αποδεχτήκαμε τη πρόσκληση των συναδέλφων μας στη Σάμο. Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το νέο κλειστό και ελεγχόμενο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης των αιτούντων άσυλο. Η συγκεκριμένη Δομή έδωσε πραγματική πνοή τόσο ως προς στις συνθήκες διαβίωσης των διαμενόντων όσο και στις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας. Είχαμε τη τιμή να συνομιλήσουμε με τους συναδέλφους και στελέχη του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου όπου ανταλλάξαμε απόψεις και μοιραστήκαμε προβληματισμούς.

Η μονιμοποίηση ήταν αυτό που υπερτερούσε στο μυαλό των περισσοτέρων , κάτι που μας βρήκε απόλυτα σύμφωνους. Με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Σάμου και την υπέροχη φιλοξενία του Διοικητικού της Συμβουλίου, θέσαμε από κοινού στόχους και τους συγχαρήκαμε από κοντά για τη τελευταία μεγάλη επιτυχία στα σημεία επιτήρησης Συνόρων Σάμου (αποτροπή 450 παράνομα εισερχόμενων αλλοδαπών μεταξύ Χίου και Σάμου με ιστιοφόρο!).

Αναγνωρίζεται σαφώς και καθημερινώς η δουλειά της επιτήρησης Συνόρων και της Διαχείρισης του Μεταναστευτικού. Είναι δεδομένη και η ανάδειξη του έργου των Συναδέλφων μας με κάθε μέσω και τρόπο, ήταν ένας από τους στόχους που θέσαμε.

Για ακόμη μια φορά Ευχαριστούμε τους Συναδέλφους μας στη γειτονική Σάμο, το Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Σάμου για την αξέχαστη φιλοξενία τους, εις το επανιδείν με καλούς αγώνες .Μένουμε Ενωμένοι για το Συνάδελφο και την οικογένεια του!

Με τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο”.

Related posts

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Σάμου : Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πυθαγόρειο και στη Χώρα Σάμου

admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου ενισχύει το Παντοπωλείο Αγάπης

admin

Θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη στελέχους του

admin

Δυο τροχαία ατυχήματα στη Σάμο την Τρίτη – Τραυματίες στο Κοκκάρι και στους Μυτιληνιούς

admin

Συλλήψεις για φθορές στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Θεσσαλονίκη- Κινητοποίηση του Λιμενικού για την ανάσυρση 52χρονης από τη θάλασσα

admin

Εξιχνιάστηκε απάτη από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου

admin

Τρεις συλλήψεις στη Σάμο για ναρκωτικά

admin