Connect with us

Πολιτικά

ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ- Δήλωση Γιώργου Ορφανίδη

Published

on

Καθ’ όλη την εποχή  της μεταπολίτευσης η χώρα μας δυναστεύεται. Η μεθοδική δικτύωση των άπληστων συμφερόντων -εγχώριων και υπερεθνικών- συνεχίζουν να απομυζούν τον μόχθο των Ελλήνων και τεράστιο ενεργειακό πλούτο της χώρας μας.

Ανήκω στη γενιά της μεταπολίτευσης και στα σαράντα πέντε μου χρόνια, το διάστημα  που μέχρι σήμερα μεσολάβησε από την εξέγερση των Ελλήνων φοιτητών, και κατ’ επέκταση του λαού, με ορόσημο το Πολυτεχνείο, δεν δικαίωσε τις έλλογες προσδοκίες της πατρίδας μας.
Η έννοια της δημοκρατίας διαρκώς εξευτελίζεται, η πολιτική απαξιώνεται, η οικονομία χειροτερεύει, η παιδεία δυναστεύεται, τα νοσοκομεία υπολειτουργούν, τα εργασιακά δικαιώματα ισοπεδώνονται, η εργασία μετεξελίσσεται σε δουλεία, η ανεργία με την ανέχεια καλπάζουν, οι συντάξεις διαρκώς μειώνονται, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρεοκοπούν υπό το βάρος της δανειακής τοκογλυφίας και της αβάσταχτης φορολογίας.

Υπό αυτές τις αδιέξοδες συνθήκες η υπογεννητικότητα της χώρας μας αυξάνεται αλματωδώς και οι νέες γενιές των Ελλήνων μεταναστεύουν κατά συρροή, αναζητώντας σε άλλες χώρες, αυτό που μπορούσε κι όφειλε να τους παρέχει η γενέτειρά τους. Βιώνουμε τις συνέπειες  ενός χρέους  απεχθούς, επαχθούς και προπαντός παράνομου, καθώς καταστρατηγεί τόσο το εθνικό όσο και το Διεθνές Δίκαιο. Είναι οι επάλληλες συνταγματικές εκτροπές, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου,  η υπερφορολόγηση, οι κατασχέσεις ιδιωτικών περιουσιών, η ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους. Όλα αυτά οδηγούν σε απώλειες ζωών, σηματοδοτούν μια πρωτοφανή -για περίοδο ειρήνης- γενοκτονία του ελληνικού λαού!

Εξαιτίας των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών η χώρα μας, και κυρίως τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, μετατρέπονται σε ανθρωπαποθήκες για τα σκλαβοπάζαρα της νέας εποχής. Η εθνική μας επικράτεια, τα σύνορά μας, σε στεριά και θάλασσα, γίνονται γκρίζες ζώνες προς διαπραγμάτευση από τους δανειστές, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, Ευρωπαίους κι Αμερικανούς. Η κατάφορη αμφισβήτηση της εδαφικής μας επικράτειας επαφίεται στην καλή τους θέληση, η εθνική μας ακεραιότητα στα δικά τους διαπραγματευτικά παιχνίδια με τους γείτονές μας, όπως το είδαμε με τη συμφωνία των Πρεσπών, όπως το βλέπουμε με τον Ερντογάν και τις πρωτοφανείς προκλήσεις της Τουρκίας…

Κι όλα αυτά γιατί μας κυβερνούν πολιτικοί που διαιωνίζουν τη διαφθορά, ενισχύουν και διογκώνουν το πελατειακό κράτος, παρασιτούν εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, προς όφελος των «ημετέρων» στον κόσμο του χρήματος. Βλέπω να έχει μετατραπεί η δημοκρατία σε  οικογενειοκρατία και κομματοκρατία. Να λαμβάνονται ερήμην μας, αλλά πάντα «για το καλό μας» αποφάσεις που ευνοούν μια μικρή ολιγαρχία και τα ξένα αφεντικά τους. Σχεδόν δέκα χρόνια τώρα, η χώρα μας βρίσκεται υπό Κατοχή, οικονομική μεν, αλλά κατοχή! Με όλα τα χαρακτηριστικά και τις συνέπειες μιας Κατοχής, που έχει επιβληθεί από τους δανειστές και «σωτήρες μας» σε αγαστή συνεργασία με το εγχώριο πολιτικό προσωπικό της επιλογής τους.

Το ερώτημα «τι μέλλει γενέσθαι» αδυσώπητα επανέρχεται  καθοριστικά επίκαιρο και σε αυτές τις επικείμενες εκλογές η απάντηση καθίσταται περισσότερο επιτακτική. Όλοι μας καλούμαστε να λάβουμε θέσεις και αποφάσεις. Οι αντοχές και η ανοχή που αδικαιολόγητα επιδείξαμε όλη αυτή τη μακρά περίοδο της δοκιμασίας μας υπό το καθεστώς της Κατοχής, είναι αναμφισβήτητο πλέον ότι γιγάντωσαν την κοινωνική αδικία. Η ανοχή μετεξελίσσεται σε συνενοχή, όταν μακροημερεύει αναίτια. Και οφείλουμε να διατρανώσουμε την καθολική μας άρνησή στην υποταγή που μας πρεσβεύουν οι σκόπιμα αφανείς συμφεροντολόγοι.

Θα μείνουμε αδρανείς κι απαθείς ως πολίτες; Ή ως πατριώτες, γόνοι της γης που γέννησε την Δημοκρατία, θα δραστηριοποιηθούμε για να πάρουμε τη τύχη της χώρας μας στα χέρια μας;

Προσωπικά, θεώρησα ότι ως Έλληνας πολίτης δικαιούμαι μια πατρίδα με αλώβητη αξιοπρέπεια, με περισσότερη αισιοδοξία, με ανυποχώρητο σεβασμό στην ιστορία των προγόνων μου, με περισσότερη ελπίδα και αδιαπραγμάτευτα ανθρωπιστικά & κοινωνικά δικαιώματα.
Αποφάσισα να μετέχω ως υποψήφιος βουλευτής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) , το οποίο, με στόχο την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας-ανεξαρτησίας, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, απηύθυνε δημόσια κάλεσμα συσπείρωσης όλων των δημοκρατικών-πατριωτικών δυνάμεων της χώρας για τη συγκρότηση ενός ευρύτερου μετώπου. Το δημοκρατικό-πατριωτικό αυτό Μέτωπο άρχισε να δημιουργείται με τη σύμπραξη  κι άλλων δυνάμεων όπως:  το  Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ), το Δημοκρατικοί Κοινωνικό Κίνημα (ΔΗΚΚΙ), το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, τη στήριξη διαφόρων ενώσεων, όπως δανειοληπτών και πολυτέκνων. Και το Μέτωπο συνεχώς διευρύνεται…

Μετέχω σε αυτή την κίνηση,  επειδή νιώθω την ευθύνη της γενιάς μου, ως επαγγελματίας, ως νέος γονιός και ως ενήλικας συνειδητοποιημένος πολίτης. Και τούτο επειδή, μετρώντας αντικειμενικά την πολιτική μας πραγματικότητα, διαπίστωσα ότι τα επονομαζόμενα ¨μεγάλα¨ κόμματα μάς έχουν κατ’ εξακολούθηση  απογοητεύσει, ότι στις προτάσεις τους υπερέχει και πάλι το ψεύδος, υπερτερεί η πολιτική υποκρισία . Γιατί γνωρίζουν ότι τίποτα δεν μπορούν να εφαρμόσουν  απ’ όσα προεκλογικά χωρίς κόστος υπόσχονται, αν δεν πάρουν την έγκριση των αφεντικών τους εκ Βρυξελλών, των δανειστών και «εταίρων» μας..

Το ΕΠΑΜ ανυποχώρητα, εδώ και οκτώ χρόνια, επιδιώκει την ένωση του λαού μας και μάχεται κατά του σύγχρονου εχθρού της Πατρίδας μας, τη παγκοσμιοποίηση των Αγορών. Αποτελείται από ανθρώπους όλων των τάξεων, που χωρίς διακρίσεις ή αριστερές και δεξιές ιδεοληψίες συσπειρώνονται σε ένα κοινό όραμα, σε έναν κοινό στόχο: τη Λευτεριά της πατρίδας μας, την εθνική κυριαρχία, την αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας και της Δημοκρατίας, την τιμωρία των ενόχων, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας. Το ΕΠΑΜ προτείνει μια ξεκάθαρη, σαφή κι ολοκληρωμένη λύση για τη διέξοδο της Ελλάδας από τη μέγγενη της υποταγής και της υποδούλωσης. Έχει αποδείξει με τη μήνυση-έγκληση επί εσχάτη προδοσία, που κατέθεσε κατά παντός υπευθύνου στον Άρειο Πάγο,  ότι το χρέος είναι παράνομο και μια πατριωτική κυβέρνηση οφείλει να το καταγγείλει στη Διεθνή κοινότητα και να προχωρήσει στη μονομερή διαγραφή του. Μια πατριωτική κυβέρνηση οφείλει να κάνει εκκαθάριση των τραπεζών και να προχωρήσει στην κρατικοποίηση των πιο βασικών από αυτές, και με εθνικό νόμισμα να ανακτήσει η χώρα το δικαίωμα άσκησης εθνικής νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτικής. Όλα αυτά είναι εφικτά και υλοποιήσιμα και το ΕΠΑΜ έχει δεσμευτεί νομικά με κοινωνικό συμβόλαιο απέναντι στον κάθε πολίτη για την άμεση εφαρμογή τους[1]. Για τούτο επέλεξα ύστερα από μεγάλη περίσκεψη να μετέχω σε ένα έντιμο πολιτικό κόμμα, που εκφράζει την αγανάκτηση του ελληνικού λαού και την επιθυμία του για ανατροπή και αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.

Οι δανειστές μάς θέλουν ηττοπαθείς, προσκυνημένους ραγιάδες. Το σύστημα μάς θέλει παθητικούς, πειθήνιους δέκτες των επιλογών του. Οι ισχυροί μάς θέλουν να απέχουμε από την πολιτική και τις εκλογές, ή έστω να τιμωρούμε πότε τον ένα και πότε τον άλλο υποτακτικό τους στην πολιτική σκηνή. Να διώχνουμε τον Αλέξη για να φέρουμε τον Κυριάκο… σαν να είμαστε χρυσόψαρα, χωρίς μνήμη, χωρίς αντίληψη. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον γνωρίσαμε, τη ΝΔ όμως την ξέρουμε από παλιά όπως και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τα ρετάλια τους και τις μεταμφιέσεις τους! Τα προβεβλημένα ως «μεγάλα» κόμματα έχουν εθιστεί στην εξάρτηση της δουλοπρέπειας και στην υποταγή, νιώθουν ασφαλείς στην ακριβά πληρωμένη προβολή της προπαγάνδας  των συστημικών ΜΜΕ,  που προωθούν τη  διαφήμιση τους, για να επιβάλλουν και πάλι, μέσω της εναλλασσόμενης δυναστείας τους ως «σωτήρες» μας, τις επιταγές των αφεντικών τους, των Θεσμών, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, των Ευρωπαίων «εταίρων» μας. Ας μη τους επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν! Να μη μας εξωθήσουν στην τυφλή τιμωρητική ψήφο, ούτε να μας οδηγήσουν τρομοκρατημένους να δώσουμε συγχωροχάρτι σε όσους μας κατέστρεψαν και μας καταστρέφουν καθημερινά!

Προσωπικά έλαβα θέση και πήρα την δική μου απόφαση. Και το έπραξα συνειδητά, επειδή θεωρώ ότι η διαμαρτυρία από μόνη της δεν αρκεί, για ν’ ανατρέψει τις συνθήκες που μας επέβαλαν.

Θεωρώ ότι ως πολίτες, και κυρίως ως Έλληνες, κανείς μας δεν πρέπει, στις επικείμενες τούτες εκλογές,  να εμπλακεί στην πολιτική παγίδα που έντεχνα στήνεται από τους επίδοξους εραστές της εξουσίας, της διαπλοκής, της κομματοκρατίας και της υποταγής. Για ν’ απαλλαγεί η Πατρίδα από τα δεσμά που της έχουν επιβάλλει οι δήθεν απροσδιόριστοι, αλλά πραγματικοί εξουσιαστές, δια μέσω των πολιτικών υποτακτικών τους, σάς καλώ να προσμετρήσετε την ευθύνη της επιλογής σας.

Και σε αυτή μου την πρωτοβουλία, αιτούμαι και την δική σας ηθική και πολιτική συμπαράσταση.
Για τον Γιο μου και τα παιδιά σας!

Γιώργος Ορφανίδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας

τεχνικός συστημάτων πληροφορικής,

Υποψήφιος Βουλευτής με την εκλογική συνεργασία

ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ

 

Comments

comments

Advertisement

Πολιτικά

Σε αυτοκριτική καλεί την Ν.Ε Σύριζα η Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου

Published

on

By

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Έγιναν πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και πολλά ακόμα που δρομολογούνται για την οικοδόμηση ενός λαμπρού μέλλοντος. Η Ελλάδα της καινοτομίας και της προόδου αφήνει πίσω την Ελλάδα της μιζέριας και του διχασμού.

Ένας διχασμός που προσπάθησε ο Σύριζα με το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα να περάσει στην κοινωνία ,ακόμα και με υβρεολόγια ή  ” fake news”.

Καλό λοιπόν είναι, η Ν.Ε Σύριζα Σάμου όταν αναφέρεται στον Βουλευτή του Νομού, να ανατρέχει στο παρελθόν κάνοντας αυτοκριτική για τα 4 χαμένα χρόνια της διακυβέρνησης Σύριζα. Όχι μόνο δεν έπραξαν πολλά από αυτά που υποσχέθηκαν,  αλλά με τις τελευταίες αποκαλύψεις γκρέμισαν και το μύθο περί ηθικής.

Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο Νομό Σάμου δεν είναι μόνο ισχυρή, έχει ειλικρίνεια και η  προσπάθεια επίλυσης κάθε ζητήματος είναι συνεχής .Βέβαια αντιλαμβανόμαστε  ότι πονάει όταν είσαι αντιπολίτευση και μάλιστα 20 μονάδες πίσω.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου

Γιάννης Μάρκου

Comments

comments

Continue Reading

Πολιτικά

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεπέρασαν τις 300.000 οι αιτήσεις – Νέα προθεσμία

Published

on

By

Το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από την Πέμπτη, 9 έως και το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

Μέχρι στιγμής οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση έχουν ξεπεράσει τους 300.000, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» συνολικά υπολογίζονται σε 1 εκατομμύριο άτομα έως τώρα.

Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γι’ αυτό και η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού έκρινε ως επιβεβλημένη την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Σήμερα, Δευτέρα, 6 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 ή 5. Αύριο, Τρίτη 7 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους αλλά και για να επιτευχθεί η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

Comments

comments

Continue Reading

Πολιτικά

Χ.Στεφανάδης : Δεν οφείλω να  λογοδοτήσω στην Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σάμου

Published

on

By

Σχετικά με την νέα ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σάμου,  θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής :

-Χαίρομαι καταρχήν,  που τους κατέστησα «ιδιαίτερα χαρούμενους» με την απάντησή μου. Πιστεύω, ότι μία έστω και πρόσκαιρη χαρά, να τους ανακουφίσει από την ιδιαίτερη λύπη που θα πρέπει να τους προκαλούν οι απίστευτες αποκαλύψεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, σχετικά με ενέργειες κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην κυβέρνηση…

-Τον κ. Μιχαηλίδη, ενέπλεξε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σάμου, με την  απαράδεκτη ανακοίνωσή της, που καταλογίζει  ανεπάρκεια στο Βουλευτή Σάμου. Είναι αυτονόητο, ότι σε μια ελεύθερη χώρα, όπως η χώρα μας,  μπορεί ο κάθε Βουλευτής, κάθε παράταξης, να περιοδεύει σε όποια περιοχή θέλει και να κάνει ερωτήσεις και επερωτήσεις στην Βουλή των Ελλήνων. Είναι όμως απαράδεκτο, την περιοδεία του να την συνδέει με ολιγωρία συνάδελφων του…

Όσον αφορά την ευγένεια που επικαλούνται, αυτή είναι μία και ενιαία…Δεν διαχωρίζεται σε αστική, μικροαστική, “συντροφική” ή άλλη… 

-Δεν οφείλω να  λογοδοτήσω στην Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σάμου, για την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα.

 Για να γνωρίζει όμως ο Λαός του Νομού μας,  ενδεικτικά αναφέρομαι σε 9 ομιλίες μου στην ολομέλεια της Βουλής μέχρι σήμερα. Και βέβαια, στην δραστηριότητα μου ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, στις πολλαπλές και αποτελεσματικές  παρεμβάσεις μου για το  χωροταξικό, το μεταναστευτικό, την στελέχωση Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των  δομών υγείας, τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, την αναμόρφωση των εγκαταλελειμμένων αρχαιολογικών χώρων του Πυθαγορείου,   κ.λ.π.

 

Αυτόματα όμως τίθεται το ερώτημα. Ποια έργα έγιναν επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ στην Σάμο;

Ίσως το πλέον προβεβλημένο ορατό έργο, είναι ένα άθλιο και ντροπιαστικό μνημείο, το ΚΥΤ, μέσα στην πρωτεύουσα!

-Σχετικά με το όψιμο ενδιαφέρον της  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σάμου για την Ικαρία και εκεί, ενδεικτικά,  το κατεστραμμένο λιμάνι του Ευδήλου, ένα πρόβλημα που παρέμενε 2 χρόνια (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) άλυτο, οδεύει προς την λύση του. 

-Όσον αφορά τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι παρά τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί λόγω της πανδημίας, οι παρεμβάσεις μου ήταν καθοριστικές, ώστε να πολλαπλασιαστούν τα δρομολόγια προς τα λιμάνια του Νομού μας.

Σε κάθε όμως περίπτωση, ο Βουλευτής κρίνεται από τον Λαό που τον εξέλεξε, αποδοκιμάζοντας παράλληλα την προηγούμενη κυβέρνηση, για τις αποδόσεις της, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Στις επόμενες εκλογές, πιστεύω ότι ο και πάλι ο κυρίαρχος λαός, θα δώσει ακόμα πιο ηχηρή απάντηση .

Αυτά, και δεν πρόκειται να επανέλθω σε ανούσιες αντιπαραθέσεις.

 

Με εκτίμηση,

 

Βουλευτής Ν. Σάμου

Χριστόδουλος Ι. Στεφανάδης

 

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Η γερμανική εταιρεία eurowings ακυρώνει όλες τις πτήσεις της για Σάμο τον μήνα Ιούλιο

Αστυνομικά - Λιμενικά1 εβδομάδα ago

Συνοριοφύλακες Σάμου: Αποτελέσματα Ανακοίνωση ΕΛΑΣ

Αστυνομικά - Λιμενικά4 εβδομάδες ago

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο

Σαμιακά3 ημέρες ago

Φυσητήρας πάνω από τη θαλάσσια τάφρο ανάμεσα στην Ικαρία, τη Χίο και τη Σάμο

Αστυνομικά - Λιμενικά7 ημέρες ago

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε γυναίκα από την παραλία Ποτοκάκι

Αστυνομικά - Λιμενικά2 εβδομάδες ago

Τροχαίο ατύχημα

Δήμος2 εβδομάδες ago

Ενημέρωση απο την Δημοτική αρχή για το ΚΥΤ στη Ζερβού ζητά “Η Σάμος αλλάΖΕΙ”

Σαμιακά3 εβδομάδες ago

Φούρνοι: Αποδράστε στο νησί των Κουρσάρων

Δήμος6 ημέρες ago

Πεζοδρομείται ο δρόμος περιμετρικά της πλατείας Βαλασκατζή

Σαμιακά1 εβδομάδα ago

Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝ Σάμου: Απαράδεκτη η κατάσταση του εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών στα νησιά

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.