18.3 C
Σάμος
28/03/2023
Σαμιακά

Επιστολή στην Εισαγγελία Σάμου για την “Αργυρώ”

Επιστολή έστειλε η ΠΦΠΟ την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου με θέμα την δολοφονία της φώκιας Αργυρώ. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου.

Aξιότιμοι Κύριοι,

Ζητάμε την άμεση ενεργοποίηση των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών ώστε νε βρεθούν οι υπαίτιοι της άγριας δολοφονίας της Μεσογειακής φώκιας monachus-monachus, γνωστής ως Αργυρώ, που βρέθηκε νεκρή στις 21 Μαΐου στη Σάμο.

Υπάρχουν κάτοικοι της Σάμου που γνωρίζουν τον δολοφόνο και το Ινστιτούτο «Αρχιπέλαγος» έχει ήδη καταθέσει στις αρχές το όνομά του.

Το θέμα της δολοφονίας της συγκεκριμένης φώκιας έχει ήδη πάρει διεθνείς διαστάσεις καθώς ήταν γνωστή και αγαπητή από όλους, κατοίκους και τουρίστες. Όλοι περιμένουν την απόδοση της δικαιοσύνης για το κατάπτυστο έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος του αθώου αυτού ζώου αλλά και εις βάρος της θαλάσσιας ζωής και ισορροπίας.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (60 Σωματεία)
και
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

Related posts

Το ΕΚ Σάμου για το εργατικό ατύχημα στο Βαθύ

admin

Προβλήματα στο αεροδρόμιο της Σάμου λόγω χαμηλής νέφωσης

admin

ΕΤΕΜ: Η σημερινή δοκιμαστική προσέγγιση του “Dodekanisos Express” ήταν η αρχή για την ανάπτυξη του τόπου μας

admin

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές εγγραφές συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Ανακοίνωση ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ για τα ζητήματα της υγείας και τις ελλείψεις ιατρών

admin

Παρέλασαν με μαύρα περιβραχιόνια οι μαθητές στην Σάμο για την τραγωδία στα Τέμπη

admin

Σε επιφυλακή η πυροσβεστική λόγω δυνατών ανέμων στα νησιά μας

admin

Zητήθηκε μετακίνηση παιδιάτρου από το Νοσοκομείο Ικαρίας σε αυτό της Σάμου

admin

Ποιες είναι οι Καλύτερες Τούρτες για τα Γενέθλια του Παιδιού σας

admin