25.9 C
Σάμος
23/04/2024
Σαμιακά

Ευχαριστίες Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου

Τις ευχαριστίες του προς όλες τις Αρχές της Σάμου, στον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, και τον Διοικητή της ΠΕ.Π.Υ.Δ. Βορείου Αιγαίου εξέφρασε πριν από λίγο με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου, Πύραχος κ. Πέτρος Αλάμαρας.

Ο κ. Αλάμαρας, έκανε ιδιαίτερη μνεία προς τον Διοικητή της Π.Υ. Σάμου Αντιπύραρχο, Γεώργιο Μιαούλη και στους πυροσβέστες, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, προστάτευσαν ανθρώπινες ζωές και περιβάλλον απο την φωτιά εκδηλώθηκε στην πλώρη δεξαμενόπλοιου στη θαλάσσια περιοχή Κοκκάρι της Σάμου.

Αναλυτικά:

“Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τις πολιτικές, αυτοδιοικητικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου. Πρωτίστως όμως τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο και τον Διοικητή της ΠΕ.Π.Υ.Δ. Βορείου Αιγαίου Αρχιπύραρχο Παναγιώτη Κυπριωτέλλη.

Επιπλέον θα ήθελα να εκφράσω την ευαρέσκεια μου, στον Διοικητή της Π.Υ. Σάμου Αντιπύραρχο Γεώργιο Μιαούλη, τους Αξιωματικούς και Πυροσβέστες που την Κυριακή 12/02/2023, δείχνοντας αυταπάρνηση και επαγγελματισμό και υπερβαίνοντας σημαντικά το καλώς εννοούμενο υπηρεσιακό καθήκον, συμμετείχαν σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο φορτηγό πλοίο μεταφορά καυσίμων και χημικών προϊόντων “SEVEN HORRIZON”, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από την εγκατάσταση με την επωνυμία “Silk Oil” στο Κοκκάρι του Δήμου Ανατολικής Σάμου, έχοντας ως αποτέλεσμα την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής του 17μελούς πληρώματος και τον άμεσο περιορισμό της πυρκαγιάς στο χώρο της πλώρης, περιορίζοντας στο ελάχιστο,  τόσο τις υλικές ζημιές για το πλοίο, όσο και για περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο φυσικό  πλούτο της πατρίδας μας. “

Related posts

Dodekanisos Seaways: Τα κορυφαία κλικ του 14ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας!

admin

“Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας καλωσορίσουμε ξανά στο Pappa Beach-Ireon Samos”

admin

Nigel McGilchrist: Ο άνθρωπος που φέρνει τον Πυθαγόρα και τη Σάμο στο προσκήνιο με το νέο του βιβλίο

admin

Το Arion Hotel & Saint Nicholas στηρίζει τον Ε.Ο.Σ.Σάμου

admin

Blue Star: Χορηγία οικίσκων στις πύλες εισόδου των λιμένων Σάμου και Πυθαγορείου

admin

8ο Ποδηλατικό Brevet 200 km “Η Κούπα του Πυθαγόρα” στις 19 Μαΐου στη Σάμο

admin

Πορεία Ειρήνης στη Σάμο

admin

Αλλαγή σκυτάλης στον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου: Η Αγάπη Μαγαλιού η νέα Πρόεδρος

admin

Τιμήθηκε η μνήμη του Αγωνιστή της Ελληνικής Επανάστασης Κωνσταντίνου Φώκου-Λαχανά

admin