15.5 C
Σάμος
06/12/2022
Δήμος

Ζητούν την παραίτηση του Αντώνη Σίμου

Με αφορμή την ανεξέλεγκτη πορεία που έχει πάρει ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού μας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Σάμου κ. Αντώνης Σίμος, (με την εκπροσώπηση των 1468 πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 18ης Απριλίου του 2014) έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Παραπέμπουμε τους πολίτες στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού, (http://akisamou.blogspot.com/2016/11/blog-post_11.html) στο Ιδεολογικό και Οργανωτικό Πλαίσιο της Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου και στην Παράγραφο 4 & 5 όπου συγκεκριμένα αναφέρει:

  1. Η ΑΚΙΣ δεν έχει καμία κομματική και οικονομική εξάρτηση. Σέβεται τα κόμματα ως φορείς παραγωγής ιδεών και πολιτικής, αλλά διαφωνεί με τη λειτουργία αυτών ως μηχανισμών εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων και εύνοιας ημετέρων. Την ΑΚΙΣ στηρίζουν οι Σαμιώτες πολίτες, έξω από προσωπικά, οικονομικά και κομματικά συμφέροντα.
  2. Τα μέλη της ΑΚΙΣ είναι ελεύθερα να έχουν την πολιτική τους ιδεολογία και τις τυχόν κομματικές τους προτιμήσεις. Δεν συνάδει όμως με τις αρχές του συνδυασμού τα μέλη της να συμμετέχουν σε δραστηριότητες κομμάτων και οργανώσεων που προβαίνουν σε ενέργειες αντεθνικού χαρακτήρα. Επίσης, δεν επιτρέπεται να μεταφέρουν την οποιαδήποτε πολιτική τους ιδεολογία εντός της ΑΚΙΣ.

Εμείς ως εκλεγμένοι επιλαχόντες δημοτικοί σύμβουλοι της Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου παραμένουμε πιστοί στη Διακήρυξη Αρχών της Α.ΚΙ.Π.Σ. της διόδου έκφρασης των πολιτών που ζητούν να πάρουν την τύχη της όμορφης Σάμου στα χέρια τους και να απομακρύνουν μία για πάντα όλους τους επίδοξους σφετεριστές της εξουσίας, που τους υποστηρίζει το γνωστό κομματικό και οικονομικό κατεστημένο.

Ο κ. Σίμος στις υπηρεσίες που προσέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου, λειτούργησε ως μονοπρόσωπος οργανισμός την Α.ΚΙ.Π.Σάμου, αφού δυστυχώς ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά 9αυτά τα τέσσερα (4) χρόνια) δεν ζήτησε την άποψη και την εντολή των συνυποψηφίων του.

Εκμεταλλευόμενος  την ανοχή μας, λίγο πριν την εκπνοή της δημοτικής του θητείας, αλλά  και λίγο πριν την  διενέργεια Εθνικών εκλογών χρησιμοποιεί την Κίνησή μας ως κομματικό σκαλοπάτι των φιλοδοξιών του.

Επειδή λοιπόν ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Αντώνης Σίμος όλοι γνωρίζουν ότι συμμετείχε στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, αποκτώντας κομματική ταυτότητα εγγραφόμενος ως μέλος του κόμματος και ταυτόχρονα η αντιπολιτευτική του τακτική στα δημοτικά συμβούλια (αλλά και αλλού) έγινε εφάμιλλη των κομματικών του πεποιθήσεων, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ να παραδώσει την έδρα του συνδυασμού Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου.

Επιλαχόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου

Βέττας Ιωάννης (2ος επιλαχών)

Ζαχαράκης Κυριάκος (3ος επιλαχών)

Γαρυφάλλου Γιώργος (5ος επιλαχών)

 

Related posts

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ζητά χρηματοδότηση απο το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Επαφές του Δήμου Δυτικής Σάμου στην Πολωνία 

admin

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Παπαγεωργίου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

admin

Απόψε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη πλατεία Πυθαγόρα

admin

Ο Γ. Στάντζος υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Ιάσμου Ροδόπης Οντέρ Μουμίν

admin

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας Δήμων Σάμου με το Πολωνικό – Ελληνικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο της Βαρσοβίας

admin

Προβολή ντοκιμαντέρ: “Το ταξίδι του σύμπαντος”

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Συγκροτήθηκε 5μελης επιτροπή για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα