14.9 C
Σάμος
20/04/2024
Σαμιακά

 Ηλεκτροδότηση και φωταγώγηση του Ελληνικού Νησιού “ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ” Φούρνων από το Ρόταρυ

 

Την Κυριακή 14/05/2023 αντιπροσωπία Αξιωματούχων Ροταριανών, αποτελούμενη από τις κ.κ. Ντόρα Κέμου (προ. Διοικητή της 2470 Π.Δ.Ρ. και Συντονίστρια Ζώνης της 2475 Π.Δ.Ρ.), Γεωργία Μανωλάκου ( Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Πολιτεία), Χριστίνα Καρτσιώτου ( προ. Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Πολιτεία) και τους κ.κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου (Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Σάμου), Δημήτριο Κυριαζή (προ. Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Σάμου) και Ευγένιο Χαρδαβέλλα (Β. Διοικητή της 2475 Π.Δ.Ρ. Ιδρυτικό Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Σάμου), μετέβη στο ακριτικό νησί Άγιος Μηνάς Φούρνων του Νομού Σάμου, με σκοπό την πραγματοποίηση των επίσημων εγκαινίων των μονάδων ηλεκτροδότησης και φωταγώγησης του εν λόγω Νησιού.

Για την ολοκλήρωση του όλου Έργου, συνέβαλαν οικονομικά: η 2475 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, ο Ροταριανός Όμιλος Αθηνών, ο Ροταριανός Όμιλος Γαλλίας Roanne Horizon, ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά Πολιτεία, ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου και ο Ροταριανός Όμιλος Αθήνα Λυκαβηττός.

Χαιρετισμό μετ επιστολής, απέστειλε ο Διοικητής της 2475 Π.Δ.Ρ. Ιωάννης Κατσογιάννης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατόρθωσε να παραστεί.

Το εν λόγω μεγάλο Έργο του Ρόταρυ, καλύπτει άμεσα την πάγια ανάγκη του Νησιού σε ηλεκτρισμό και εξυπηρετεί τόσο τους κατοίκους και τους επισκέπτες, όσο τους επαγγελματίες αλιείς, τα τουριστικά σκάφη, το Λιμενικό σώμα, το Πολεμικό Ναυτικό κ.α. καθώς ο Άγιος Μηνάς λειτουργεί ως φυσικό καταφύγιο σε πολλές περιστάσεις.

Η Ελληνική Ροταριανή Περιφέρεια εν γένει και οι Ευεργέτες Σάμιοι Ροταριανοί ιδιαιτέρως, συνεχίζουν πάντοτε εμπράκτως, την γεμάτη Αγάπη Προσφορά τους προς τον Συνάνθρωπο, υπηρετώντας υπεράνω εαυτού, προς όφελος της Κοινωνίας, της Πατρίδος και εν γένει της Ανθρωπότητας.

Related posts

Συναγερμός στο Pappa Beach – Ολοκληρωτική καταστροφή οικήματος από πυρκαγιά

admin

Πορεία Ειρήνης από την ΚΕΔΝ Σάμου στην πλατεία Πυθαγόρα

admin

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin