18.9 C
Σάμος
28/03/2024
Πολιτικά

Η ΔΕΕΠ Σάμου Νέας Δημοκρατίας για το εκλογικό αποτέλεσμα

 

Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Σάμου συγχαίρει τους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας καθηγητή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, κα Βασιλική Ευστρατίου και  κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο καθώς και όλες τις Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες για την σαρωτική νίκη του κόμματος μας στον Νομό μας.

Πολλά συγχαρητήρια για την επανεκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα στον καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη που θα συνεχίσει το άξιο έργο του στον Νομό μας!

Όπως ανακοίνωσε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το νικηφόρο για τη Νέα Δημοκρατία αποτέλεσμα της Κυριακής «τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά. Αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή. Η δυναμική του αποτελέσματος είναι παραπάνω από σαφής: οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας, με πιο τολμηρές αλλαγές ώστε να καλύψουμε γρήγορα το χαμένο έδαφος που μας χωρίζει ακόμα από την Ευρώπη».

Η «έγκριση» αυτή πρέπει να επικυρωθεί στις εκλογές που προγραμματίζονται για τις 25 Ιουνίου. Η κάλπη, το πρωί εκείνης της ημέρας θα είναι άδεια. Και πρέπει να γεμίσει ως το βράδυ,  με τις ψήφους όχι μόνο εκείνων που ψήφισαν την Κυριακή για μια αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και κάποιων που δεν πήγαν στην κάλπη ή ψήφισαν άλλο κόμμα. Οι εκλογές θα γίνουν με τον εκλογικό νόμο που ψηφίσαμε και δίνει bonus στο πρώτο κόμμα, αλλά για να σχηματιστεί μια κυβέρνηση με ισχυρή αυτοδυναμία, που θα προωθήσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα απαιτείται όσο το δυνατόν υψηλότερο ποσοστό. Η άδεια κάλπη της 25ης Ιουνίου πρέπει να γεμίσει με ακόμη περισσότερα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας από αυτά της Κυριακής και μεγαλύτερη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να προχωρήσει Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά.

Στη νέα προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει επίσημα σε λίγες μέρες, όπως κάναμε και σε όλη τη διάρκεια της πρόσφατης εκλογικής καμπάνιας κι επιβραβεύτηκε από το αποτέλεσμα, θα φέρουμε στο επίκεντρο τα προβλήματα των πολιτών και τις προτάσεις μας για το μέλλον.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Related posts

Πολιτική Εκδήλωση :”Το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό για τις ευρωεκλογές”

admin

Μιχάλης Αγγελόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές

admin

O Μιχάλης Αγγελόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής -Τα 28 πρώτα ονόματα της ΝΔ

admin

Εκδήλωση του ΚΚΕ Σάμου ενάντια στην πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας

admin

Συζητήσαν τα τρέχοντα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου – Ικαρίας

admin

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο

admin

Γ. Γεραπετρίτης: Visa express σε Τούρκους πολίτες – Θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου σε πέντε νησιά

admin

Παράταση ενός έτους διατήρησης υπαίθριων σκιάστρων & προστεγασμάτων στην χερσαία ζώνη λιμένων της Σάμου

admin

Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου ο Ιωάννης Αξιώτης

admin