Connect with us

Πολιτικά

Η Ειρήνη Γαγλία για τις βουλευτικές εκλογές 2019

Published

on

Ευχαριστώ θερμά τους Καριώτες, Σαμιώτες και Φουρνιώτες που με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, δίνοντάς μου 2.066 σταυρούς. Ευχαριστώ τους συντρόφους, τους φίλους και όλους όσους συμπαρατάχθηκαν στον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Έχοντας όλα τα ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης απέναντί μας, μπήκαμε σε αυτή την εκλογική μάχη  με πίστη και επιμονή για να προασπιστούμε το σημαντικό έργο και την πλούσια πολιτική παρακαταθήκη που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια διακυβέρνησης. Με τη βεβαιότητα ότι οι μάχες πρέπει να δίνονται, ακόμα και όταν όλοι οι άνεμοι φυσούν κόντρα, δώσαμε τη μάχη στα νησιά μας και καταφέραμε να αυξήσουμε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σάμου κατά 7,65 ποσοστιαίες μονάδες από τις Ευρωεκλογές και στην Ικαρία, ειδικά, κατά 10,22 ποσοστιαίες μονάδες.

Το 31,53 %  που έδωσε ο Ελληνικός λαός στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τον αναδεικνύει ως τον μεγάλο προοδευτικό πόλο και τον κατοχυρώνει πλέον ως την ηγέτιδα δύναμη του δημοκρατικού και αριστερού χώρου της ελληνικής κοινωνίας. Από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης, με συναίσθηση ευθύνης, θα σταθούμε ως ανάχωμα απέναντι στη συντήρηση και τον σκοταδισμό και θα προασπιστούμε τις κοινωνικές κατακτήσεις μας ενάντια στη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ.

Από αυτό το αποτέλεσμα αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα μας.-

Comments

comments

Πολιτικά

Γενική Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής η Χριστιάνα Καλογήρου

Published

on

By

Μετά τα 28 στελέχη που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, η Kυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους.

Γενική Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής ορίστηκε η Χριστιάνα Καλογήρου.

Η Χριστιάνα Καλογήρου είναι οικονομολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου.

Για περισσότερα από 20 χρόνια έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης, ως διευθυντικό στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων στους τομείς οργάνωσης, ανάπτυξης και οικονομικής διαχείρισης.

Έχει εκπονήσει μελέτες και επιστημονικές εργασίες στον τομέα της οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης.

Το 2004 εκλέχθηκε βουλευτής του νομού Λέσβου. Το 2012 τοποθετήθηκε στη θέση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Comments

comments

Continue Reading

Πολιτικά

Η ΔΗΜ.ΤΟ Αν.Σάμου συγχαίρει τον Ειδικό Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής Μάνο Λογοθέτη

Published

on

By

Η ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου συγχαίρει τον Μάνο Λογοθέτη για τον ορισμό του στην θέση του Ειδικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η επιλογή του Προέδρου μας και Πρωθυπουργού της Χώρας   στο πρόσωπο του Μάνου αποτελεί τιμή για το νησί μας και ταυτόχρονα μας  δίνει ελπίδες για την λύση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος που ταλανίζει όχι μόνο την Σάμο μας αλλά και ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο.

Μάνο καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!

Comments

comments

Continue Reading

Πολιτικά

H Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σάμου αποχαιρετά τη Καίτη Κοκκώνη

Published

on

By

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τη συντρόφισσα Καίτη Κοκκώνη”

Πρόωρα έφυγε από τη ζωή στην Αθήνα μετά από τρίχρονη μάχη με την ασθένειά της το Σάββατο η σ. Καίτη Κοκκώνη.

Θεολόγος εκπαιδευτικός δίδαξε στα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης με ευρύτητα πνεύματος και σεβασμό στο αντικείμενό της και με βαθιά αγάπη και αφοσίωση στους μαθητές της.

Πιστή στα ιδανικά και τις αξίες της αριστεράς υπηρέτησε τα κοινά από τις θέσεις της Δημοτικής Συμβούλου στο Δήμο Μαραθοκάμπου από το 2003 μέχρι το 2010, του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας του ίδιου Δήμου και του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου του Όρμου Μαραθοκάμπου. Παράλληλα υπήρξε και μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου.

Αλληλέγγυα στου αδύναμους και διεκδικητική στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων ήταν πάντα παρούσα σε όποια δράση αφορούσε την ανθρώπινη δοκιμασία.

Στο σύντροφο της ζωής και τα παιδιά της εκφράζουμε τη λύπη μας για την απώλειά τους και την υπόσχεση ότι οι ιδέες και η ζωή της θα είναι παρακαταθήκη σε όλους μας.

 

 

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017