19/04/2024
Σαμιακά

Η μαγεία των escape rooms ζωντανεύει στο Καρλόβασι

Τα Δωμάτια Απόδρασης (Escape Rooms ) της Samos Escape είναι θεματικοί χώροι ομαδικών παιχνιδιών γεμάτοι γρίφους, μυστήριο και αδρεναλίνη! Οι παίκτες είναι κλειδωμένοι σε κάποιον από τους χώρους και έχουν στη διάθεσή τους ορισμένο χρόνο για να λύσουν όλους τους γρίφους, να βρουν κλειδιά, μυστικά περάσματα, κωδικούς και πολλά άλλα ώστε να καταφέρουν να “αποδράσουν”!

 

Ο κάθε χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος και διακοσμημένος ώστε να παραπέμπει στο αντίστοιχο σενάριο του παιχνιδιού. Οι ομάδες των παικτών αποτελούνται από δύο έως έξι άτομα και πρέπει να συνεργαστούν, να επιλύσουν γρίφους κοινής λογικής και να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη του μυαλού τους και όχι των χεριών τους!

Όλα αυτά φυσικά εντός περιορισμένου χώρου και χρόνου! Η διάρκεια του παιχνιδιού σε κάθε “δωμάτιο” ξεκινά από τα 60 λεπτά και μπορεί να αυξηθεί αναλόγως το μέγεθος και τη δυσκολία.

 

Στα δωμάτια απόδρασης δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι! Το έπαθλο ουσιαστικά είναι η εμπειρία να επιλυείς γρίφους με την παρέα σου, που απαιτούν συνεργασία, συζήτηση και παρατηρητικότητα. Μια εμπειρία που εμπεριέχει γέλιο, αγωνία, αδρεναλίνη και πολλές εκπλήξεις!

 

Διάλεξε δωμάτιο, κάνε την κράτησή σου στο samosescape.gr ή στο 2273400919 και 6944915199 και ετοιμάσου για την μεγαλύτερη απόδραση της ζωής σου!

 

Samos Escape στο Εμπορικό κέντρο Ερμής στο Καρλόβασι.

Related posts

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin