20.9 C
Σάμος
28/03/2024
Περιφερειακά

Η Πρέσβειρα Γαστρονομίας Βορείου Αιγαίου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην Αγιάσο

Η  Πρέσβειρα  Γαστρονομίας Βορείου Αιγαίου  Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία βρίσκεται από την Πέμπτη στην Λέσβο μαζί με πολυπληθή δημοσιογραφική ομάδα από πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ  κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ήταν το “τιμώμενο” πρόσωπο στην σημερινή επίσκεψη στην Αγιάσο από όπου πραγματοποιήθηκε ζωντανη σύνδεση με την εκπομπή ” Πρωινό μου” του Αντέννα.

Η γνωστή σεφ παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση με την Αγιάσο τοπικά προϊόντα και τις ομορφιές της περιοχής ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με κατοίκους και αντάλλαξε με τις γυναίκες του χωρίου γαστρονομικά μυστικά.

Παράλληλα μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί η ίδια αλλά και οι συνεργάτες της στα social media πρόβαλλε σε ζωντανή μετάδοση όλα όσα διαδραματίστηκαν κατά την επίσκεψης της εκεί, μιλώντας με τα καλύτερά λόγια για την Αγιάσο αλλά και την Λέσβο γενικότερα.

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για  τα παραδοσιακά προϊόντα και τον τρόπο παρασκευής τους,  είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην Αγιάσο και να διαπιστώσουν  και τους λόγους για τους οποίους η Αγιάσος έχει γίνει ένας από τους πλέον χειμερινούς προορισμούς.

Οι  εκπρόσωποι  τυπου που αποτελούν την δημοσιογραφική αποστολή   είναι  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ESPRESSO, TRAVEL.GR, OLIVE MAGAZINE, ATHINORAMA, IEFIMERIDA.GR, ASISTERS.GR, CNN, QUEEN, ΕΡΤ, THETOC.GR, REAL, ΒΡΑΔΥΝΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Related posts

Βενιαμίν ο Λέσβιος – 200 Χρόνια από τον θάνατό του

admin

1η Συνεδρίαση ΔΣ Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Περιφερειάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

admin

Δίωρη συνάντηση Μαυρατζώτη – Κουτουλάκη για τα για νέα έργα και δράσεις

admin

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση της Βιέννης

admin

Υπογραφή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου επικαιροποίησης μελέτης για την πλατεία Λούγκα Μαραθόκαμπου

admin

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ι. Καλτάκη με Αντιδημάρχους Τουρισμού

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

admin

Σύσκεψη υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

admin