21.1 C
Σάμος
03/12/2023
Δήμος

Η  Σάμος συμμετείχε στη 52η Διοργάνωση των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων

Ο Δήμος Σάμου και ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, (Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου), συμμετείχαν στη 52η Διοργάνωση των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερουσαλήμ.

Η  Σάμος συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά, αποτελώντας τον  μοναδικό νησιωτικό Δήμο που έλαβε μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Η ομάδα των ποδοσφαιριστών μας, που ήταν τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά που διαγωνίστηκαν σε αυτό το άθλημα, έπαιξαν με ομάδες διαφόρων χωρών και άφησαν εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις, κατακτώντας την 11η θέση στον πίνακα της κατάταξης.

Παράλληλα να υπογραμμίσουμε ότι πέρα από την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα τόσο μεγάλο  αθλητικό γεγονός, τα παιδιά  έρχονται σε επαφή με αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα χωρών διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού, μαθαίνοντας τη συνεργασία και την ευγενή άμυλα.

Ταυτόχρονα να αναφέρουμε,  ότι σε συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου και Αντιπροέδρου των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων το Μάρτιο στη Σάμο, στα πλαίσια του 2ου Ημιμαραθωνίου, η συνεδρίαση της τεχνικής επιτροπής που γίνεται κάθε δύο χρόνια  θα πραγματοποιηθεί  από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στο νησί μας.

Παρακάτω αναφέρεται η αποστολή που εκπροσώπησε τη Σάμου στην Ιερουσαλήμ :

Οι παίκτες :

  • Δημήτρης Τσατσάκης
  • Ανδρέας Πρένυ
  • Ντανιέλ Μανάι
  • Δημήτρης Χατζηανδρέου
  • Παντελής Βαλής
  • Κωνσταντίνος Σεχάι
  • Κωνσταντίνος Κάρλας

 

Προπονητής : Σταμάτης Κουλούρης

Εκπρόσωπος του Δήμου Σάμου και του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ : Άννυ  Ανδρεάδου

Τακτικό Μέλος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ : Νικόλαος Σβερκίδης

Related posts

Στις άμεσες προτεραιότητες οι Ιαματικές Πηγές στο Ποτάμι και το Φράγμα Καρβούνη

admin

Το όνομα του Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου παίρνει το Δημοτικό Στάδιο Σάμου

admin

Αίτημα κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας για τις ζημιές στον Αγ. Κωνσταντίνο

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η Σάμος απέκτησε το δικό της μνημείο Εθνικής Αντίστασης

admin

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Δυτικής Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

admin

Σε νέο κτίριο μεταφέρεται το ΚΕΠ Καρλοβασίων

admin

Ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης χώρου για τις θέσεις στάσιμου εμπορίου

admin

Αποκαλυπτήρια μνημείου της Εθνικής Αντίστασης στην πόλη της Σάμου

admin