Connect with us

Δήμος

Η  Σάμος συμμετείχε στη 52η Διοργάνωση των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων

Published

on

Ο Δήμος Σάμου και ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, (Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου), συμμετείχαν στη 52η Διοργάνωση των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερουσαλήμ.

Η  Σάμος συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά, αποτελώντας τον  μοναδικό νησιωτικό Δήμο που έλαβε μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Η ομάδα των ποδοσφαιριστών μας, που ήταν τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά που διαγωνίστηκαν σε αυτό το άθλημα, έπαιξαν με ομάδες διαφόρων χωρών και άφησαν εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις, κατακτώντας την 11η θέση στον πίνακα της κατάταξης.

Παράλληλα να υπογραμμίσουμε ότι πέρα από την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα τόσο μεγάλο  αθλητικό γεγονός, τα παιδιά  έρχονται σε επαφή με αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα χωρών διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού, μαθαίνοντας τη συνεργασία και την ευγενή άμυλα.

Ταυτόχρονα να αναφέρουμε,  ότι σε συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου και Αντιπροέδρου των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων το Μάρτιο στη Σάμο, στα πλαίσια του 2ου Ημιμαραθωνίου, η συνεδρίαση της τεχνικής επιτροπής που γίνεται κάθε δύο χρόνια  θα πραγματοποιηθεί  από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στο νησί μας.

Παρακάτω αναφέρεται η αποστολή που εκπροσώπησε τη Σάμου στην Ιερουσαλήμ :

Οι παίκτες :

  • Δημήτρης Τσατσάκης
  • Ανδρέας Πρένυ
  • Ντανιέλ Μανάι
  • Δημήτρης Χατζηανδρέου
  • Παντελής Βαλής
  • Κωνσταντίνος Σεχάι
  • Κωνσταντίνος Κάρλας

 

Προπονητής : Σταμάτης Κουλούρης

Εκπρόσωπος του Δήμου Σάμου και του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ : Άννυ  Ανδρεάδου

Τακτικό Μέλος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ : Νικόλαος Σβερκίδης

Share this post:

Comments

comments

Δήμος

Σύσκεψη των Δημάρχων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

Published

on

By

Σύσκεψη των Δημάρχων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου  πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Καρλοβάσου.

Τα θέματα της ατζέντας αφορούσαν την επίσπευση των διαδικασιών για την επίλυση  των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί μετά τα δύο καταστροφικά φαινόμενα που χτύπησαν το νησί μας αλλά και οι  εξελίξεις στο επικείμενο πρόβλημα της πανδημίας που έχει αναστατώσει  ιδιαίτερα την εκπαιδευτική κοινότητα .

Με κοινή επιστολή προς τα αρμόδια υπουργεία και τους εμπλεκόμενους φορείς αιτήθηκαν  την λήψη πρόσθετων και έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19  λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων που σημειώθηκαν το πρόσφατο χρονικό διάστημα.

Η προστασία της Σαμιακής  κοινωνίας και η ανοικοδόμηση του τόπου είναι η από κοινού προτεραιότητα των Δημάρχων.

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Γ. Στάντζος: Ζητάμε εδώ και καιρό συνεχώς να «κλείσει» το νησί

Published

on

By

Το «κλείσιμο» του νησιού μετά από τα τελευταία επίσημα επιδημιολογικά στοιχεία της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητά ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.

Ο κ Στάντζος, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει : Ζητάμε εδώ και καιρό συνεχώς να «κλείσει» το νησί, να ενισχυθεί το νοσοκομείο και να αυξηθούν οι εμβολιασμοί. Χωρίς ανταπόκριση. Οι αφανείς ήρωες δεν αρκούν πάντα. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στα υγειονομικά μας στελέχη!

 

 

 

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Δημοφιλή