15.9 C
Σάμος
28/03/2024
Πολιτιστικά

Η συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στη Γιορτή Μελιού των Φούρνων

Στους Φούρνους ταξίδεψε για τρεις ημέρες ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ την Παρασκευή 29 έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο της ‘Γιορτής Μελιού’ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φούρνων.

Η χορευτική ομάδα του ΧΟΡ.Ο.Σ εντυπωσίασε με την παρουσίαση χορευτικού αποσπάσματος από την επιτυχημένη παράσταση «Όλα ξεκίνησαν απ’ το φανάρι», ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και η Χορευτική Ομάδα Φούρνων με χορούς από το νησί τους. Το γλέντι συνεχίστηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα από τη Λέρο.

Δεν υπάρχουν λόγια για τη θερμή υποδοχή της Σαμιώτικης αποστολής στους Φούρνους τόσο από τους κατοίκους όσο και από τα μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Φούρνων.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Φούρνων κ. Χρήστο Γλαρό και τα μέλη του συλλόγου, για την υπέροχη υποδοχή και διαμονή. Ευχαριστεί επίσης τους χορευτές, τον χοροδιδάσκαλο και τους φίλους του που ταξίδεψαν ως το γειτονικό νησί του νομού μας, εκπροσωπώντας επάξια τη Σάμο στην όμορφη αυτή εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για τους Φούρνους.

Πριν την επιστροφή στη Σάμο δόθηκε η υπόσχεση ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ να ξανά ταξιδέψει σύντομα και πάλι στους Φούρνους παρουσιάζοντας ολόκληρη την παράσταση με τον τίτλο «Όλα ξεκίνησαν απ΄ το φανάρι».

Related posts

“1453-1821, από το σκοτάδι στο φως”

admin

Αφιέρωμα στην μουσική κομπανία των Καλτάκηδων.

admin

Ψηφιακά Μέσα και Πολιτισμός: Από το αρχείο στην Ψηφιακή Αφήγηση

admin

«Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία!» – Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τη Μητρόπολη Σάμου

admin

Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου: 1453 – 1821 Από το Σκοτάδι στο Φώς, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

admin

Αποκριάτικη Περατζάδα στη πόλη της Σάμου

admin

Το έθιμο του Καδή στους Σπαθαραίους στις 17/3

admin

Σε αποκριάτικους ρυθμούς το Άνω Βαθύ

admin

Εντυπωσίασε ο “Καδής” από τον «Καπετάν Λαχανά»

admin