16.1 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Η ΤΕ Σάμου της ΕΟΚ για την έλλειψη φωτισμού στα γήπεδα μπάσκετ των Γυμνασίων πόλεως Σάμου

Η ΤΕ Σάμου της ΕΟΚ εδώ και τρείς εβδομάδες περίπου βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με το Δήμο Ανατολικής Σάμου, ώστε να λυθεί το θέμα του ελλιπούς φωτισμού στα γήπεδα μπάσκετ του αύλειου χώρου των Γυμνασίων πόλεως Σάμου.

Ως γνωστό τη φετινή αγωνιστική περίοδο η πόλη της Σάμου στερείται της λειτουργίας δύο (2) κλειστών γυμναστηρίων. Το μεγάλο (δίπλα στη Δ.Ο.Υ. Σάμου) και το μικρό (προπονητήριο) στο χώρο των Γυμνασίων Σάμου.

Ως εκ τούτου οι τρείς ομάδες μπάσκετ της πόλεως Σάμου, ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΠΜΑΣ ΚΟΥΡΟΣ και ΑΕΣΣ ΑΘΛΕΩΝ, κάποια τμήματά τους προπονούνται στα ανοικτά γήπεδα.

Σήμερα βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο (αύλειο χώρο των Γυμνασίων Σάμου), ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Βογιατζής, ο σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου, πολιτικός μηχανικός κ. Θεοφάνης Κουτζάς, η Διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου κ. Έφη Κόντη, ο ηλεκτρολόγος του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Μπόβης και ο Αντιπρόεδρος της ΤΕ Σάμου ΕΟΚ κ. Αλέξανδρος Τσιούρας, όπου αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Στον αύλειο χώρο των Γυμνασίων Σάμου θα τοποθετηθούν δύο (2) προβολείς στη στέγη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου, πέντε (5) προβολείς στη στέγη του 2ου Γυμνασίου Σάμου και δύο (2) προβολείς στην έξω πλευρά των Γυμνασίων.

Όλοι αυτοί οι προβολείς θα φωτίζουν τα δύο (2) γήπεδα μπάσκετ, αλλά και το γήπεδο βόλεϊ.

Οι παραπάνω εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας εφ’ όσον τα υλικά παραληφθούν έγκαιρα. Σε σύντομο δε χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν άλλοι δύο (2) προβολείς δίπλα στο ανοικτό γήπεδο που συνορεύει με το κλειστό γυμναστήριο και ο φωτισμός θα γίνει ακόμα πιο έντονος.

Τα έξοδα θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Η ΤΕ Σάμου ΕΟΚ, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο καθώς και κάθε εμπλεκόμενο με το σχετικό θέμα για την άμεση επίλυσή του, έτσι ώστε όλοι οι αθλητές (μικροί – μεγάλοι) να μπορούν να προπονούνται ειδικά τις βραδινές ώρες.

Ευελπιστούμε ότι η ταλαιπωρία είναι «προσωρινή» και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο όλες οι ομάδες θα έχουν τη στέγη τους, τόσο για αγώνες, όσο και για προπονήσεις, με την αποπεράτωση των έργων στα κλειστά γυμναστήρια πόλεως Σάμου…

 

Related posts

Βιωματικό εργαστήριο στο Καρλόβασι: «Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων»

admin

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin