Connect with us

Σαμιακά

Θέσεις πωλητή – τεχνικού καφέ, οδηγού απο την εμπορική Επιχείρηση Κ. Καραγιάννη ΟΕ

Published

on

Η εμπορική Επιχείρηση Κ. Καραγιάννη ΟΕ με έδρα στο Καρλόβασι Σάμου, που δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίου Γαλακτοκομικών προϊόντων – ειδών  διατροφής.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενδυνάμωσης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, επιθυμεί να καλύψει τις θέσεις πωλητή – τεχνικού καφέ, οδηγού.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΩΛΗΤΗ – ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ/ ΟΔΗΓΟΥ:

 

 • Θέση πωλητή για προώθηση προϊόντων.
 • Γνώσεις για τεχνικό τμήμα επισκευής μηχανών κάφε.
 • Δίπλωμα αυτοκινήτου Γ κατηγορία
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ( για τους άνδρες ).
 • Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

 • Οργανωτική συμπεριφορά και μεθοδικότητα
 • Ευγένεια και ευχάριστη προσωπικότητα
 • Ικανότητα εργασίας σε συνθήκες πίεσης
 • Τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

 

 • Μόνιμη απασχόληση.
 • Επιπλέον γνώσεις ( σεμινάριο με βάση τον κάφε).
 • Επιπλέον γνώσεις ( σεμινάριο για το τεχνικό τμήμα μηχανών).

Αποστείλατε το βιογραφικό σας σημείωμα στο e-mail: kalkar1@otenet.gr

Η επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

2273033612 / 6932199033

 

Comments

comments

Σαμιακά

Καθημερινό πλιάτσικο στο Βαθύ της Σάμου

Published

on

By

Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στο Βαθύ της Σάμου, καθώς οι μετανάστες δεν έχουν πια ούτε ιερό ούτε όσιο, και φτάνουν στο σημείο να κάνουν κυριολεκτικά πλιάτσικο απο σπίτια και επιχειρήσεις , παίρνοντας ό,τι θέλουν μη ρωτώντας κανέναν.

Υπάρχουν περιπτώσεις που πολλά αντικείμενα τα βρίσκουν ψάχνοντας σε κάδους απορριμάτων.

Καθημερινό πλέον το φαινόμενο να μεταφέρουν έπιπλα, όπως κρεβάτια και καναπέδες, χάλια κ.α, στους δρόμους του νησιού όλες τις ώρες της ημέρας, με  σκοπό να επιπλώσουν τα ξύλινα παραπήγματα ή τις σκηνές που έχουν περιμετρικά του ΚΥΤ Σάμου .

Οι εικόνες αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα τις αντιδράσεις των κατοίκων οι οποίες είναι μεγάλες.

Comments

comments

Continue Reading

Σαμιακά

Φωτιά τα ξημερώματα περιμετρικά του ΚΥΤ

Published

on

By

 

Φωτιά έλαβε χώρα στις 2:00 το πρωί περιμετρικά των εγκαταστάσεων του ΚΥ Τ. Καηκαν μονο 50 τετραγωνικά μέτρα δασικής έκτασης χάρη στην άμεση επέμβαση της Π.Υ. Σάμου .

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα που να οφείλονται στην κακοκαιρία που πλήττει εδώ και λίγες ώρες τα νησιά του Νομού μας.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Σάμου και οι χειριστές των μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Σάμου βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να επέμβουν άμεσα οταν και όπου τους ζητηθεί.

Comments

comments

Continue Reading

Σαμιακά

Κλειστές οι υπηρεσίες σε Περιφέρεια και δήμους

Published

on

By

Κλειστές θα μείνουν σήμερα Τετάρτη οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των δήμων Ανατολικής Σάμου, Δυτικής Σάμου, Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου και Χίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την όξυνση του μεταναστευτικού.

Η απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα, σε έκτακτη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, με τη συμμετοχή των δημάρχων των εν λόγω δήμων.

Μετά και τις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, κάτοικοι και φορείς των νησιών του Βορείου Αιγαίου λένε «όχι» σε επιπλέον δομές σε Λέσβο, Χίο και Σάμο. Αντιθέτως, ζητούν αποτελεσματική φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, άμεση και μαζική αποσυμφόρηση των νησιών, έλεγχο των ΜΚΟ.

Το πρωί της Τετάρτης ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστας Μουτζούρης, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου με τους του Δημάρχους της Μυτιλήνης, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σάμου σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και ο Δήμος Δυτικής Σάμου, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, για το προσφυγικό / μεταναστευτικό πρόβλημα που ταλανίζει τα νησιά μας.

Για το λόγο αυτό, οι Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Σάμου, θα παραμείνουν κλειστές σήμερα

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα σε Βαθύ και Καρλόβασι, ενώ κλειστά θα είναι σήμερα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία, λόγω εκλογών των δασκάλων.

 

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017