14.9 C
Σάμος
26/04/2024
Ικαριακά

Κινητοποίηση ενάντια στην επιχειρούμενη μετακίνηση των παιδιάτρων του νοσοκομείου Ικαρίας στο νοσοκομείο Σάμου

Σε παράσταση διαμαρτυρίας καλεί την Τρίτη 7 Μαρτίου ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ικαρίας ενάντια στην επιχειρούμενη μετακίνηση των παιδιάτρων του νοσοκομείου Ικαρίας στο νοσοκομείο Σάμου.

H Ανακοίνωση – Καταγγελία των εργαζομένων

Την ώρα που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βράζει από οργή για το έγκλημα στα Τέμπη και τον άδικο χαμό δεκάδων νέων κυρίως ανθρώπων, η κυβέρνηση, δια χειρός των διορισμένων από αυτήν διοικητών των νοσοκομείων, συνεχίζει με προκλητικό τρόπο την εφαρμογή των εγκληματικών πολιτικών της.

Αδιαφορώντας πλήρως για τις ζωές των παιδιών μας, επιχειρείται τις τελευταίες μέρες, εν κρυπτό, η εκ περιτροπής μετακίνηση των παιδιάτρων του νοσοκομείου μας σε αυτό της Σάμου για την κάλυψη των εκεί αναγκών.

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις άθλιες αυτές μεθοδεύσεις των διοικήσεων που γίνονται με το πρόσχημα ότι τα νοσοκομεία Σάμου και Ικαρίας είναι διασυνδεόμενα και άρα το μικρό νοσοκομείο μας οφείλει να αποτελεί δεξαμενή προσωπικού για αυτό της Σάμου.

Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται ως σωματείο να επιτρέψουμε καμία τέτοια μετακίνηση και θα αντιδράσουμε δυναμικά και παρατεταμένα, μαζί με τον Ικαριακό λαό και τους φορείς του, προκειμένου να μείνει στα χαρτιά και αυτή η απαράδεκτη επιχείρηση.

Για το σκοπό αυτό

αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, το σωματείο μας έχει αποφασίσει δυναμική παρέμβαση στο γραφείο της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου μας.

Καλούμε συλλόγους, φορείς και κατοίκους να παρευρεθούν προκειμένου να περάσει ένα πρώτο ηχηρό μήνυμα αντίθεσης στην επιχειρούμενη μετακίνηση των παιδιάτρων μας.

Επίσης, ο συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση της 8ης Μαρτίου, ώρα 12:00 το πρωί στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

Οποιαδήποτε μετακίνηση, ιατρού από το νησί μας αποδυναμώνει το αίσθημα εμπιστοσύνης στο σύστημα υγείας και στο Νοσοκομείο μας με ευθύνη υπηρεσίας σας
Επιστολή του Δημάρχου Ικαρίας σχετικά με την Μετακίνηση ιατρών –παιδιάτρων από το νοσοκομείο της Ικαρίας στο νοσοκομείο της Σάμου. προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, κο Θάνο Πλεύρη τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ Της 2ης ΔΥΠΕ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Κο ΡΟΪΛΟ ΧΡΗΣΤΟ την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, κα Αφροδίτη Αγγέλη και τον Βουλευτή Ν. Σάμου κο Στεφανάδη Χριστόδουλο.

Related posts

Ικαρία: Κινητοποίηση ενάντια στις 110 ανεμογεννήτριες

admin

Drone βίντεο: Οι Φούρνοι Κορσεών – Το κρυφό νησί των Κουρσάρων

admin

Στην Ικαρία ο Γιώργος Καντζίκης, Αθλητής με Αναπηρία στο Καθιστό θαλάσσιο Σκι – Wakeboard και στο Κανόε Καγιάκ

admin

Εκπληκτικά πλάνα της Θύμαινας από ψηλά με τη βοήθεια drone!

admin

Αποφάσεις Γ.Σ. του ΣΕΠΕ Ικαρίας και Φούρνων

admin

Ικαρία: Άγρια κακοποίηση ζώου – Κρέμασαν κατσίκα σε δέντρο

admin

Φούρνοι: Ναυάγιο της πρώιμης βυζαντινής περιόδου ερευνήθηκε

admin

Γ.Ν.-Κ.Υ. Ικαρίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέση Ψυχιάτρου

admin

Γ.Ν-Κ.Υ Ικαρίας – Προκήρυξη τριών θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ

admin