21.9 C
Σάμος
24/04/2024
Πολιτικά

ΚΚΕ(μ-λ)- Παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο Ν.Σάμου

Μπροστά στις εκλογές της 25ης του Ιούνη και την απόφαση του να κατέβει αυτοδύναμα, με ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα, το ΚΚΕ(μ-λ) παρουσιάζει , την Παρασκευή, 9/6, στις 14:30, στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ, την πολιτική του πρόταση στον λαό και την νεολαία και το ψηφοδέλτιο του για τον νομό της Σάμου.

Με δεδομένο το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης του Μάη και τον βαρύ συσχετισμό που κατέγραψε για τις λαικές μάζες όπου το κεντρικό σύνθημα «ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ» δικαιώθηκε από την επόμενη των εκλογών, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την ανακοίνωση των βασικών αξόνων της εαρινής έκθεσης της κομισιόν, η απόφαση της οργάνωσης για συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές έρχεται να υπηρετήσει τρία βασικά σημεία.

  • Την στήριξη όσο περισσότερου κομματιού του λαού, μπροστά στους νέους και εντεινόμενους εκβιασμού του συστήματος για περαιτέρω νομιμοποίησης της επίθεσης που ετοιμάζουν και την υπεράσπιση ενός τμήματος του κόσμου της αριστεράς που εξέφρασε τις αγωνιστικές του διαθέσεις και μέσα από την κάλπη
  • Την ανάδειξη της πρότασης συντονισμού και κοινής δράσης οργανώσεων και συλλογικοτήτων στο κίνημα και τους αγώνες, πρόταση που κατατέθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβρη και που εξακολουθεί να αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή και πρόταση της οργάνωσης προς την αριστερά και τους αγωνιστές.
  • Την προβολή της επιτακτικής ανάγκης για ανάπτυξη της πάλης του λαού και της νεολαίας για την υπεράσπιση των δικών τους συμφερόντων, μία πάλη που απαιτεί την επανακατάκτηση και επανασυγκρότηση των δικών της εργαλείων για να μπορέσει η κατεύθυνση της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ να αποτελέσει γραμμή κατάκτησης για ζωή με δουλειά και δικαιώματα και γραμμή προοπτικής για μία άλλη κοινωνία, ανεξαρτησίας και σοσιαλισμού.

Related posts

Ευρωεκλογές: Ο Γιώργος Αυτιάς κυριαρχεί στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

admin

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για τα σεισμόπληκτα ακίνητα της Σάμου

admin

Περιοδεία Στ. Κασσελάκη στο Νομό Σάμου

admin

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin