22.9 C
Σάμος
18/04/2024
Δήμος

Κοινή δήλωση των δημοτικών συμβούλων της “Ανατροπής”

 

 

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή”, ήδη από τις αρχές του 2023, έχει ανακοινώσει την συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με υποψήφιο Δήμαρχο τον επικεφαλής της παράταξης, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Στην παρούσα θητεία η “Ανατροπή” εκπροσωπείται από τον επικεφαλής της και τους Δημοτικούς Συμβούλους Θεοφάνη Βακρά και Στέλιο Βακρά, οι οποίοι δηλώνουν παρόντες στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Κατά την δημοτική περίοδο που ολοκληρώνεται, ο Θεοφάνης Βακράς, ο Στέλιος Βακράς, αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Χατζηχριστοδούλου έχουν απευθύνει πλήθος ερωτήσεων, αλλά και τοποθετήσεων στα Δημοτικά Συμβούλια που συμμετέχουν.

Ερωτήσεις και τοποθετήσεις τους, που είναι ακόμα και σήμερα επίκαιρες είναι οι κάτωθι:

  1. Τήρηση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου με εμπρόθεσμες και πλήρεις εισηγήσεις σε όλα τα θέματά του.
  2. Γραμματειακή εξυπηρέτηση σε όλες τις κοινότητες του Δήμου και απαντήσεις στα θέματα που αποφασίζουν τα τοπικά τους συμβούλια.
  3. Καθαρισμός δεξαμενών, υδρομαστεύσεις, κατασκευή νέων δικτύων ύδρευσης και δημοσιότητα αναλύσεων για το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης.
  4. Λειτουργία Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.
  5. Ίδρυση νέου Γενικού Λυκείου στη Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου, ίδρυση βρεφικού σταθμού στο Πυθαγόρειο, ίδρυση παιδικού σταθμού στο Κοκκάρι.
  6. Ενεργή συμμετοχή όλων των κοινοτήτων για την κατάρτιση του ετήσιου Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.
  7. Δημιουργία λαϊκής αγοράς στην πόλη της Σάμου, κατάλληλες εργασίες στον υπάρχοντα χώρο που θα στεγάζονται πλέον μόνιμα οι παραγωγοί στάσιμου εμπορίου.
  8. Σύνταξη οργανωμένων μελετών για τις κυκλοφορικές ρυθμίσεις και εξεύρεση χώρων στάθμευσης.
  9. Αργοπορημένη ψήφιση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και ετήσια καθυστερημένη ψήφιση Προϋπολογισμού Δήμου.
  10. Απροσπέλαστοι αγροτικοί δρόμοι και μη ύπαρξη πυροσβεστικών κρουνών σε κατάλληλα σημεία, σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.
  11. Ίδρυση και λειτουργία σφαγείου.
  12. Έγκαιρος χαρακτηρισμός αρδευτικών περιοχών και αρδευτικής περιόδου.
  13. Δημοτική συγκοινωνία.
  14. Απολογισμός-Ισολογισμός, κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσεως, έκθεση Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από την έναρξη της νυν δημοτικής περιόδου, όπως και έγκριση των τριμηνιαίων απολογιστικών καταστάσεων εσόδων-εξόδων.
  15. Λειτουργία Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο Ηραίο Σάμου.

 

Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής μας, όλη αυτή την περίοδο, ήταν η φωνή των πολιτών. Το ψηφοδέλτιο της παράταξης θα ανακοινωθεί συνολικά στην ημερομηνία που προβλέπει η νομοθεσία, ώστε να υπάρξει ισότιμη μεταχείριση όλων των υποψηφίων.

Όλοι οι υποψήφιοί μας είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών, ούτως ώστε να φέρουμε όλοι μαζί την αλλαγή, την δημιουργία, την ανατροπή… σας θέλουμε όλους δίπλα μας… δώστε δύναμη στη φωνή σας… για τον τόπο μας, για τον Δήμο μας, για το νησί μας…

 

Related posts

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin

Ανοιχτή επιστολή για την εξόφληση οφειλών προς το Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin