22.8 C
Σάμος
30/05/2023
Πολιτιστικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια των Γιορτών Σαμιώτικου Κρασιού

Το Σάββατο 26 Αυγούστου  και την Κυριακή  27 Αυγούστου θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις «Γιορτές Σαμιώτικου Κρασιού» στην παραλιακή λεωφόρο Θεμιστοκλή Σοφούλη στο ύψος της Πλατείας Πυθαγόρα.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώνεται από τον Δήμο Σάμου, τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ, τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού, την ΕΟΣΣ, τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Ψυχαγωγίας και Εστίασης Σάμου θα ξεκινήσουν το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 20:30 με Μικρασιάτικα τραγούδια, αναβίωση Σαμιώτικου Γάμου, χορούς του Αιγαίου και γλέντι με ζωντανή μουσική και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 21:30 με την  συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, της  Κέλλυς Βουδούρη και της Γιάννας  Φαφαλιού.

Για τους σκοπούς των εκδηλώσεων, το Σάββατο 26 Αυγούστου από τις 20:00 και την Κυριακή 27 Αυγούστου από τις 20:30 και ως την λήξη των εκδηλώσεων θα παραμείνει κλειστή η παραλιακή λεωφόρος  Θεμιστοκλή Σοφούλη από το ύψος του «ΞΕΝΙΑ» έως και το ύψος των δικαστηρίων. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα τμήματα των οδών Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη (από το ύψος του κινηματογράφου) και της 25ης Μαρτίου που οδηγούν  στην παραλιακή.

Related posts

Εκδήλωση μνήμης για τον αγωνιστή της Επανάστασης του 1821 Κωνσταντίνο Φώκο-Λαχανά

admin

Έκθεση ζωγραφικής Χρίστου Κουτσουρά: Η Προμηθέας Δεσμώτης

admin

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργανώνει δύο σεμινάρια Ελληνικών παραδοσιακών χορών

admin

SummerFest – Το μεγάλο φοιτητικό πάρτι στο Λιμάνι Καρλοβάσου

admin

Ο Δημήτρης Μπάσης τον Ιούλιο στη Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι

admin

Παρασημοφόρηση του καθηγητή Μανόλη Βαρβούνη από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας

admin

Φεστιβάλ “Ηραία – Πυθαγόρεια: «Ένα μύθο θα σας πω»

admin

Χρίστος Λάνδρος – Εργοβιογραφία του Γιώργου Αγγελινάρα

admin

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν στη Σάμο οι συμμετέχοντες της κρουαζιέρας αναψυχής & πολιτισμού που διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

admin