18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Περιφερειακά

Κώστας Μουτζούρης: Υποδεχόμαστε το νέο έτος με αισιοδοξία ότι μπορούμε και θα οδηγήσουμε την Περιφέρεια στο μέλλον που της αξίζει!

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με αφορμή την έλευση του νέου έτους 2023 απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

« Εν όψει του νέου έτους που ανατέλλει σε λίγες ώρες, θα ήθελα να σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για υγεία , ειρήνη , ευημερία , δημιουργικότητα,  προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Στο Βόρειο Αιγαίο,   αφήνουμε πίσω μία χρονιά με πολλές προκλήσεις  και δοκιμασίες τις οποίες αντιμετωπίσαμε με σταθερά βήματα και δώσαμε λύσεις,  που μας οδήγησαν σε νέες ευκαιρίες θέτοντας  τις βάσεις για θετικές και αισιόδοξες εξελίξεις σε μία σειρά από έργα και ζητήματα, που βάλτωναν και περιόριζαν κάθε θετική προοπτική εξέλιξης και ανάπτυξης.

Ως Περιφερειακή Αρχή Νησιωτικής Περιφέρειας , δώσαμε τις μάχες μας για ίσες ευκαιρίες προόδου και αισιόδοξες προοπτικές σε όλα τα νησιά και το καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του,  μετά τις πολλαπλές κρίσεις που αντιμετώπισαν.  Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε το νέο έτος, με καλύτερες προοπτικές και  βελτιωμένα δεδομένα και ως προς το μεγάλο εταναστευτικό πρόβλημα, προωθώντας και εφαρμόζοντας πολιτικές βελτίωσης και αποκατάστασης των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην οικονομία και τις κοινωνίες των Νήσων της Περιφέρειάς μας.

Το νέο ΕΣΠΑ που εγκρίθηκε με αυξημένους πόρους, πρόκειται να αποτελέσει το πολύτιμο εργαλείο για να σχεδιάσουμε και να  υλοποιήσουμε  τους στόχους  μας, προς αυτή τη κατεύθυνση και   προς όφελος όλων των νησιωτών.

Ανανεώνω την υπόσχεση ότι ως Περιφερειακή Αρχή με σταθερή φωνή, θα συνεχίσουμε ακούραστα την προσπάθεια, ώστε να αφήσουμε οριστικά πίσω ότι πλήγωσε τις τοπικές κοινωνίες και τα νησιά μας  τα προηγούμενα χρόνια.  Υποδεχόμαστε το νέο έτος με αισιοδοξία ότι μπορούμε και θα οδηγήσουμε τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο μέλλον που της αξίζει!

Related posts

Απαγορευτικό το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Επιστολή Καλτάκη στον Υπουργό

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενισχύει τον τομέα υγείας: Ο Μιχαήλ Καραβασίλης, ο νέος άμισθος σύμβουλος

admin

Διαμαρτυρία Περιφέρειας για επείγουσες αποζημιώσεις – Τι ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνέλη

admin

Συνάντηση με Αυτοκινητιστές Ταξί! Συζήτηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

admin

Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

admin

Σχόλιο για την απουσία της Σάμου από δράση της Περιφέρειας στο Λονδίνο

admin

Μια νέα δράση εξωστρέφειας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

admin

Ιστορική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στους Φούρνους

admin