Connect with us

Δήμος

Κ.Τζίχας : Κοροϊδεύουν για αποσυμφόρηση που δεν γίνεται

Published

on

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η υποκριτική στάση της κυβέρνησης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που απειλούνται από τις βροχές και τη παγωνιά , «πετώντας το μπαλάκι»  στη τοπική κοινωνία και μιλώντας για ανάγκη αλληλεγγύης, αναφέρει σε δήλωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμου με την Λαϊκή Συσπείρωση κ. Κώστας Τζίχας.

” Ποιοι; Αυτοί που έχουν προκαλέσει το πρόβλημα, αυτοί που κοροϊδεύουν ασύστολα για αποσυμφόρηση που δεν γίνεται, αυτοί που ετοιμάζουν νέα φυλακή εγκλωβισμού ακόμη μεγαλύτερου αριθμού προσφύγων στη Σάμο.

Αν νοιάζονται για τους πρόσφυγες έχουν λύση:

Κατάργηση των Ηot Spot τώρα. Ακύρωση των σχεδίων για νέο μεγαλύτερο στο νησί μας. Απεγκλωβισμός από τα νησιά. Μεταφορά σε ασφαλείς στεγανούς και θερμαινόμενους χώρους στην ηπειρωτική Ελλάδα, γρήγορη διεκπεραίωση των διαδικασιών για να πάνε στις χώρες που έχουν επιλέξει”,υποστηρίζει ο κ. Τζίχας .

Και συνεχίζει : “Όσο αφορά το λαό της Σάμου, το εργατικό και λαϊκό κίνημα, δεν κάνει ψευδεπίγραφες εκκλήσεις.  Κάνει πράξεις. Είναι καθημερινά στο πλευρό των προσφύγων και μεταναστών με συγκέντρωση και προσφορά ζεστών χειμωνιάτικων ρούχων, με γάλα που το στερούνται νεογέννητα βρέφη και μικρά παιδιά, με ό,τι μπορεί για να απαλύνει τα βάσανά τους. Και έτσι θα συνεχίσουμε.

Ας ψαχτούν οι κυβερνώντες μήπως ανακαλύψουν στις γραμμές τους την ανθρωπιά που έχασαν”.

Comments

comments

Δήμος

Ενημέρωση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Σάμου

Published

on

By

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο γραφείο του Δημάρχου Σάμου κ. Σεβαστάκη,πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου ,του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου και των μελών του συνδυασμού «Σάμος όμορφη πόλη».

Όλοι οι εκπρόσωποι ενημερώθηκαν για το πολιτιστικό πλάνο του δήμου, ενώ κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματίσει.

Κοινός στόχος όλων είναι η ανάδειξη της πρωτεύουσας του νησιού τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Πηγή Εμπορικός Σύλλογος Σάμου

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Προεκλογικές δαπάνες και έσοδα του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ»

Published

on

By

Μετά τη λήξη των εκλογικών διαδικασιών για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της επαναληπτικής της 2ης Ιουνίου στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, η δημοτική κίνηση «η Σάμος αλλάΖΕΙ»υπηρετώντας τη πλήρη διαφάνεια, ενημερώνει τους συμπολίτες μας για τα έσοδα και τις συνολικές  δαπάνες, με τα οποία διεξήγαγε την προεκλογική της εκστρατεία. Το συνολικό κόστος της προεκλογικής της εκστρατείας είναι 3000 €  και αφορά το σύνολο εξόδων του συνδυασμού (παράβολα, διαφημιστικό υλικό, ψηφοδέλτια) καθότι κανένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δεν προέβη σε ξεχωριστή προβολή και σε ξεχωριστές δαπάνες.

Ελπίζουμε ότι και οι άλλοι συνδυασμοί στα πλαίσια της διαφάνειας θα καταθέσουν τα συνολικά τους έξοδα και έσοδα.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων εντός της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας

Published

on

By

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων μελετών και την θετική αξιολόγηση της πρότασης του Δήμου Σάμου από το Υπουργείο Εσωτερικών, εντάχθηκε το  έργο  με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δ. Κ. Χώρας» στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 819.000,00 ευρώ.

Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων εντός της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας συνολικής επιφάνειας 5.750 μέτρων και στοχεύει στην συνολική βελτίωση του οδικού δικτύου της εν λόγω κοινότητας.

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017