14.4 C
Σάμος
19/03/2024
Σαμιακά

Μάνος Βαλής: Εξαιρετική χρονιά για τη Σάμο παρά την μικρή μείωση σε σχέση με το 2019

Με μείωση της τάξης του 5% σε σχέση με το 2019 θα κλείσει η φετινή τουριστική σεζόν, όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου, Μάνος Βαλής, αναφέροντας ωστόσο ότι ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την Σάμο, καθώς μέσω του samos pass τo νησί συζητήθηκε θετικά από όλους τους Έλληνες που προσπάθησαν μέσω της πλατφόρμας να αποκτήσουν την άυλη χρεωστική κάρτα και να επισκεφτούν την Σάμο.

Ο κ. Βαλής αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες που έχουν γίνει από την πλευρά της Ένωσης ,για την αύξηση των πτήσεων του εσωτερικού το επόμενο καλοκαίρι και με μεγαλύτερα αεροπλάνα. Τόνισε ότι οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει από φέτος για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ως τις 20 Οκτώβρη τουλάχιστον αλλά και να ανοίξουν νέες αγορές όπως του Ισραήλ.

Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και πρόεδρος του Ομίλου Doryssa εστίασε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού όλων των υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ ενημέρωσε για την προσθήκη του 7ου ξενοδοχείου στο portfolio των Doryssa Hotels & Resorts µε την ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου “Labito” και την αναβάθµιση του σε κατάλυµα 4 αστέρων.

«Με τη συνεχή αναβάθμιση των καταλυµάτων στο Πυθαγόρειο, προσφέρουµε µια σύγχρονη και ανανεωµένη εικόνα στους επισκέπτες του τόπου µας εξασφαλίζοντας ολοένα και μεγαλύτερο µμερίδιο τουρισμού από την αγορά.

Ο όµιλος µας παραµένει σταθερός και προσηλωµένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την ένταξη της Σάµου στον χάρτη των δηµοφιλών τουριστικών προορισµών», τόνισε με έμφαση ο κ. Βαλής.

Πηγήertnews.gr

Related posts

Η πόλη της Σάμου γιόρτασε παραδοσιακά τα Κούλουμα

admin

Το καρλοβασίτικο καρναβάλι στη Σάμο

admin

Απαγόρευση ανύψωσης χαρταετών στην περιοχή του αεροδρομίου Σάμου

admin

Ἀλλαγή Διοίκησης Ταξιαρχίας 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ»

admin

Έναρξη εργασιών επισκευής και ανακαίνισης των κτιριακών υποδομών των Νοσοκομείων Σάμου & Ικαρίας

admin

Νίκος Ζάχαρης:Τα λάθη για την τροποποίηση του χωροταξικού της Σάμου

admin

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου με τον Βουλευτή Σάμου

admin

e-ΕΦΚΑ: Προειδοποίηση για απόπειρες εξαπάτησης – Το περιστατικό με ασφαλισμένο στη Σάμο

admin

Σάμος: Άσκηση “ΥΓΡΟ ΠΥΡ 2024”

admin