20 C
Σάμος
28/05/2023
Πολιτικά

Μάνος Λογοθέτης:«Το ΚΥΤ Σάμου πρέπει να φύγει από το Βαθύ.Όχι η μεταφορά του στους Μυτιλινιούς»

Ο πολιτευτής της ΝΔ νομού Σάμου κ. Μάνος Λογοθέτης με δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τονίζει οτι το ΚΥΤ Σάμου θα πρέπει να  φύγει απο το Βαθύ της Σάμου, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα, οτι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μεταφερθεί όμως στους Μυτιλινιούς. Ο κ. Λογοθέτης ζητά την άμεση δημοσιά συνεδρίαση των άρχων του νησιού για το θέμα .

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Λογοθέτη.

Το κέντρο μεταναστών πρέπει να φύγει από το Βαθύ οπωσδήποτε! Το κέντρο μεταναστών δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μεταφερθεί στους Μυτιλινιούς!

Οι αρχές του τόπου, βουλευτής, δήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης πρέπει άμεσα να συνεδριάσουν δημόσια και να προτείνουν λύση! Οτιδήποτε άλλο δεν είναι ρεαλιστικό και δεν αξίζει στους Σαμιώτες! Οι προτάσεις πρέπει να είναι ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες άμεσα!

Το πρόβλημα έχει πλέον ξεπεράσει τις αντοχές μας και η κατάσταση κινδυνεύει να καταστεί επικίνδυνη για την ομαλότητα του κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου στην πιο κρίσιμη περίοδο!

Αυτή είναι η άποψη μου για όσους ρωτούν! 3 χρόνια πριν διεκδίκησα την ψήφο σας σήμερα επιζητώ την σύνεση και την ήρεμια όλων προκειμένου να μην πληγώσουμε τον τόπο μας!

Related posts

Σάμος: Σε εκλογικά τμήματα ανάμεσα στις στοίβες των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ(μ-λ) υπήρξαν ψηφοδέλτια της οργάνωσης Λέσβου

admin

Υποψήφιοι ΚΚΕ στο Ν.Σάμου: Δε χάνουμε μέρα: Ισχυρό ΚΚΕ!

admin

Επανακαταμέτρηση για την διαφορά ψήφων μεταξύ Μ. Αγγελόπουλου και Β. Ευστρατίου

admin

Ανακοίνωση του ΚΚΕ(μ-λ) για το αποτέλεσμα των εκλογών για τα αποτελέσματα των εκλογών

admin

Αναλυτικά αποτελέσματα ανά Εκλογικό Τμήμα Περιφέρειας Σάμου

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου καταδικάζει τις φραστικές επιθέσεις σε μέλος της ΔΕΕΠ ΝΔ

admin

Η ΔΕΕΠ Σάμου Νέας Δημοκρατίας για το εκλογικό αποτέλεσμα

admin

ΚΚΕ: Η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής για τα αποτελέσματα των εκλογών

admin

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: “Τα παίρνεις, είστε φασίστες, είστε ελεεινοί άνθρωποι, κλέφτες και εκβιαστές….”

admin