21.1 C
Σάμος
02/12/2023
Δήμος

Μέλη του Ελληνικού Τμήματος Αντισεισμικής Μηχανικης Ε.Τ.Α.Μ. στη Σάμο

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ελληνικού Τμήματος Αντισεισμικής Μηχανικης Ε.Τ.Α.Μ. επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχείο Καρλοβασου όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Λυμπέρης Αλέξανδρος.
Σκοπός της ομάδας του Ε.Τ.Α.Μ. είναι να καταγράψει τις ζημιές που έχει υποστεί από τον σεισμό όλη η περιφέρεια και να ερμηνεύσει στατικά και γεωτεχνικά τις βλάβες που έχουν παρατηρηθεί.
Έπειτα θα προβούν στη σύνταξη μιας έκθεσης με παρατηρήσεις & συμπεράσματα ως προς την συμπεριφορά των κατασκευών στο συγκεκριμένο σεισμό και να προσφέρουν την επιστημονική τους αρωγή.
Τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα του ΕΤΑΜ είναι οι κάτωθι Πολιτικοί Μηχανικοί : ο κ. Χρήστος Γιαρλελής, ο κ. Κων/νος Ρεπάνης, η κα Κατερίνα Ζιωτοπούλου, ο κ. Αριστείδης Παπαχρηστίδης, ο κ. Γεώργιος Βαδαλούκος με Πρόεδρο τον συμπατριώτη μας κύριο Πρόδρομο Ψαρόπουλο .

Τους ευχαριστούμε θερμά που παρά τα αυστηρά μέτρα λόγω πανδημίας έσπευσαν να υποστηρίξουν το νησί μας!

Related posts

Στις άμεσες προτεραιότητες οι Ιαματικές Πηγές στο Ποτάμι και το Φράγμα Καρβούνη

admin

Το όνομα του Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου παίρνει το Δημοτικό Στάδιο Σάμου

admin

Αίτημα κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας για τις ζημιές στον Αγ. Κωνσταντίνο

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η Σάμος απέκτησε το δικό της μνημείο Εθνικής Αντίστασης

admin

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Δυτικής Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

admin

Σε νέο κτίριο μεταφέρεται το ΚΕΠ Καρλοβασίων

admin

Ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης χώρου για τις θέσεις στάσιμου εμπορίου

admin

Αποκαλυπτήρια μνημείου της Εθνικής Αντίστασης στην πόλη της Σάμου

admin