15.9 C
Σάμος
20/04/2024
Πολιτικά

Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία για την 49η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Συμπληρώνονται 49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, 49 χρόνια με τους αγώνες και τη θυσία της Γενιάς του Πολυτεχνείου να παραμένουν φωτεινά μονοπάτια που δεν σβήνουν ποτέ οδηγώντας και εμπνέοντας γενιές και γενιές με το ίδιο πάθος, με το οποίο καλούμαστε να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και τα κοινωνικά Δικαιώματα.
   Τιμούμε τη νεολαία και τους φοιτητές που δεν επέλεξαν να παραμείνουν σιωπηλοί και ήσυχοι αλλά να αγωνιστούν και να θυσιαστούν για να υλοποιηθεί το σύνθημα <<Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία>>, οι οποίοι όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στην αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών.
    Σήμερα το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών, οι παρακολουθήσεις πολιτικών και η αστυνομική αυθαιρεσία επαναφέρουν σκοτεινές μνήμες από το παρελθόν. Γι’αυτό συνεχίζουμε τον αγώνα με αλληλεγγύη, ενότητα και  αποφασιστικότητα κατά του νεοφιλελευθερισμού, του φασισμού και της άκρας δεξιάς. Στηρίζουμε τη νέα γενιά και το λαό μας στους αγώνες για ένα ανθρώπινο και δίκαιο μέλλον.
      Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. ΣΑΜΟΥ καλεί τα μέλη του κόμματος και τους φίλους, τους Σαμιώτες και τις Σαμιώτισσες στην πλατεία Καρλοβάσου την Πέμπτη 17/11/2022 στην εκδήλωση και πορεία που θα γίνει το απόγευμα στις 18:30 η ώρα.
Το Συντονιστικό της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου

Related posts

Περιοδεία Στ. Κασσελάκη στο Νομό Σάμου

admin

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin