19.9 C
Σάμος
25/04/2024
Περιφερειακά

“ΝΕΑ Σαββατοκύριακο για τις κάλπες στην Αυτοδιοίκηση” : Διατηρεί την Δυναμική του ο Κώστας Μουτζούρης

Σύμφωνα με  κεντρικό άρθρο στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», «τα τρία μεγάλα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θέλουν τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης σε εγρήγορση και έχουν συγκεκριμένες στοχεύσεις για τους μεγάλους Δήμους και τις 13 Περιφέρειες της Χώρας».

Στο Βόρειο Αιγαίο….

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι για την Νέα Δημοκρατία, «….Μια από τις Περιφέρειες που τραβούν το ενδιαφέρον είναι το Βόρειο Αιγαίο οπού φαίνεται να διατηρεί την δυναμική του ο Κώστας Μουτζούρης ενόσω γαλάζιοι προτείνουν εδώ και μήνες στα κεντρικά και άλλα πρόσωπα όπως ο Αλκιβιάδης Στεφανής και η Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει καμία σκέψη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, φαίνεται πως θα περιμένουν τις εθνικές εκλογές για να δουν ποιο θα είναι το ποσοστό του κόμματος στα νησιά .

Στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «…..η λογική για τις Περιφερειακές εκλογές βασίζεται στο δόγμα που έχει ήδη περιγράψει ο Νίκος Ανδρουλάκης, αυτονομία και ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών…. και συνεχίζει, για το Βόρειο Αιγαίο ακούγεται το όνομα του Σταμάτη Μαλέλη…»

 

 

Βέβαια η υποψηφιότητα Μαλέλη δείχνει ακόμα να είναι «αναιμική», μάλιστα ο υποψήφιος είναι «άφαντος» σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου από τις  5 Απριλίου όταν και η τελευταία του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο fb, εντύπωση δε προκάλεσε και  η απουσία ευχών για το Πάσχα προς τους νησιώτες…

Εν κατακλείδι   η αίσθηση και η πεποίθηση των ψηφοφόρων στο Βόρειο Αιγαίο είναι ότι ο νυν Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης συγκεντρώνει  αυτό που ονομάζουμε « Παράσταση νίκης» και με τις παρούσες συνθήκες η επανεκλογή του μοιάζει μονόδρομος….

πηγή www.limnosreport.gr

Related posts

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στις 30/04/2024

admin

Προώθηση Ικαριώτικων προϊόντων: Στόχος της επίσκεψης Νύκτα

admin

Συνέντευξη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε φοιτητές δημοσιογραφίας από τη Γερμανία για το μεταναστευτικό ζήτημα

admin

H Π.Β. Αιγαίου για Παγκόσμια Ημέρα της Γης

admin

250 προσκεκλημένοι στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου για την προβολή των νήσων του Βορείου Αιγαίου

admin

Visa για Τούρκους: Η Κυβέρνηση ικανοποίησε το αίτημα της Περιφέρειας, δηλώνει ο Μητσοτάκης

admin

Απαγορευτικό το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Επιστολή Καλτάκη στον Υπουργό

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενισχύει τον τομέα υγείας: Ο Μιχαήλ Καραβασίλης, ο νέος άμισθος σύμβουλος

admin

Διαμαρτυρία Περιφέρειας για επείγουσες αποζημιώσεις – Τι ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνέλη

admin