15.9 C
Σάμος
20/04/2024
Πολιτικά

Ν.Ε. Σάμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ: 3 Σεπτέμβρη, μας εμπνέει και μας οδηγεί

 

Σαράντα οκτώ χρόνια μετά την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος οι αρχές και οι αξίες της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μας οδηγούν ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας. Οι γενιές που αγωνίστηκαν για την εδραίωση και θωράκιση της Δημοκρατίας έχουν δώσει τη θέση τους στις γενιές της οικονομικής και της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης, της κλιματικής αλλαγής και της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Οι σύγχρονοι αγώνες για την εκβάθυνση και προάσπιση των Δημοκρατικών θεσμών, για την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, το κοινωνικό κράτος, την καταπολέμηση των ανισοτήτων και την περιβαλλοντολογική επαγρύπνηση βρίσκουν την Παράταξή μας στην πρώτη γραμμή για την Αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη η χώρα και ο ελληνικός λαός.

Όπως την 3η Σεπτέμβρη του 1974, στο ξεκίνημα των μεγάλων αγώνων για πρόοδο και κοινωνική δικαιοσύνη, έτσι και σήμερα, καλούμαστε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον και να αποδειχθούμε χρήσιμοι για τη χώρα και τους Έλληνες.

 

Related posts

Περιοδεία Στ. Κασσελάκη στο Νομό Σάμου

admin

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin